Eurovizija 2015 (atrankos)

Lietuvoje paaiškėjo geriausiųjų trejetukas

esc_lithuaniaŠis vakaras Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje tapo paskutinis dviems dalyviams. Prieš pat finalus atranką paliko Edgaras Lubys ir Jurgis Bruzga. Pastarasis tiek pagal žiūrovų, tiek pagal komisijos balsavimą užėmė paskutiniąją vietą, o Edgaras Lubys bendroje komisijos ir žiūrovų lentelėje liko ketvirtas.

Po dviejų savaičių vyksiančiame atlikėjo finale dalyvaus Monika Linkytė, Mia ir Vaidas Baumila. Tai reiškia, kad finalinis trejetukas beveik nesiskiria nuo pernykščio – tiek Vaidas, tiek Mia jame dalyvavo ir pernai, o Monika Linkytė po dvejų metų pertraukos grįžo į nacionalinės atrankos finalą. Priminsime, kad 2013 metais ji iš atrankos pasitraukė dėl sveikatos problemų, o pernai nuo finalo liko per plauką – užėmė 4-ają vietą. Šįkart atlikėja į finalą patenka užėmusi antrąją vietą tiek pagal žiūrovų, tiek pagal komisijos balsavimą. Žiūrovai daugiausia balsų skyrė Miai, o komisija pirmąją vietą skyrė Vaidui Baumilai.

Šeštosios laidos balsavimo rezultatai:

sestosrezai

Žiūrovus ir komisiją sužavėjęs Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetas:

Jau kitą šeštadienį Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – dainos finalas. Kurios dainos pateks į finalą, LRT turėtų pranešti ateinančią savaitę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus