ORF nuotr.
Be temos

Kol „Eurovizijos“ organizatoriai ieško savanorių, Viena ruošiasi grandioziniam madų šou

ORF nuotr.
ORF nuotr.

ORF televizija paskelbė, jog gegužės 18 dieną Vienos rotušės aikštėje bus surengtas madų šou „Fashion for Europe“. Kiekvienoje Europos valstybėje yra talentingų ir perspektyvių aprangos dizainerių, kurie svajoja užkariauti pasaulį ir su pasididžiavimu pristatyti savo šalį, tad organizatoriai tikina, jog šis renginys taps įsimintiniausia 2015 metų Europos mados švente. Podiumu iš viso žengs 60 modelių. Kiekvienai šiemet „Eurovizijoje“ dalyvaujančiai valstybei atstovaus po vieną dizainerį.

ORF nuotr.
ORF nuotr.

Kol renginių organizavimo įmonė „Flashed events“ rūpinasi dizainerių atranka, ORF tęsia lapkritį pradėtas 2015 metų „Eurovizijos“ savanorių paieškas. Organizatoriai sulaukė 1460 anketų iš visos Austrijos ir 41 pasaulio valstybės. Be privalomų vokiečių ir anglų kalbų žinių, savanoriai moka virš 50 kalbų, taip pat ir gestų kalbą; tai labai nudžiugino konkurso rengėjus.

Šiandien ORF komanda iškeliavo naujuoju „Eurovizijos“ autobusu į didžiausius Austrijos miestus, kuriuose asmeniškai susipažins su visais kandidatais. Virš 70 savanorių jau susitiko su organizatoriais Sankt Pelteno mieste. Iki vasario 15 dienos organizatoriai su savo misija aplankys Lincą, Zalcburgą, Insbruką, Dornbirną, Gracą, Klagenfurtą ir Vieną. Galutiniai atrankos etapai vyks Vienoje kovo 14 ir 15 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus