Nuotr. eurovision.tv
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Kiprui „Eurovizijoje 2015“ atstovaus Giannis Karagiannis

Nuotr. eurovision.tv
Eurovision.tv nuotr.

Po ilgo atrankinių laidų maratono, prasidėjusio praėjusių metų pabaigoje, pagaliau paaiškėjo, kas atstovaus Kiprui 2015 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse. Laimingąjį kelialapį į Vieną netikėtai iškovojo dainininkas Giannis Karagiannis.

Atrankos finale dėl teisės atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“ varžėsi šeši dalyviai. Komisijos favoritai buvo grupė „Minus One“ su kūriniu „Shine“, o televizijos žiūrovai daugiausia simpatijų skyrė atlikėjui Panagiotis Koufogiannis su daina „Without your love“. Įdomiausia, jog žiūrovai visiškai sugniuždė komisijos numylėtąją grupę, o komisija nepasigailėjo žiūrovų favorito. Tokiu būdu dainininkas Giannis Kartagiannis su daina „One thing I should have done“, užėmęs antrą vietą tiek pagal žiūrovų, tiek pagal komisijos balsavimą, bendroje balų lentelėje pakilo į pirmą vietą ir iškovojo teisę pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje.

Kompetentingą atrankos komisiją sudarė: Elena Patroklou (1991), Alex Panayi (1995 ir 2000), Despina Olympiou (2013), Tasos Trifonos, Bruno Berberes bei Nicola Caligiore.

Dvidešimtmetis Giannis Karagiannis – dainininkas ir dainų kūrėjas iš Limasolio, miesto pietinėje Kipro pakrantėje. Muzika bei kūryba vaikiną lydi nuo šešerių. Atlikėjas yra daugelio Kipro talentų konkursų laimėtojas. Konkursinį kūrinį „One thing I should have done“  sukūrė kompozitorius Mike Connaris.

Primename, jog po metų pertraukos į dainų konkursą sugrįžusio Kipro atstovas pasirodys antrajame „Eurovizijos 2015“ pusfinalyje, gegužės 21 dieną.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Giannis Karagiannis – „One thing I should have done“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Labai gražus vokalas ir daina. 😉