Andžejaus Ruso (Eurodiena.lt) nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Lietuvos atranką paliko Tadas Juodsnukis, geriausiai įvertinta – Mia

Andžejaus Ruso (Eurodiena.lt) nuotr.
Andžejaus Ruso (Eurodiena.lt) nuotr.

Šiandien LRT transliavo ketvirtą Lietuvos nacionalinės atrankos į 2015 metų „Euroviziją“ laidą. Šį kartą Lietuvos komisiją sudarė Ramūnas Zilnys, Gediminas Zujus, Darius Užkuraitis ir Ieva Norkūnienė. Taip pat atrankos dalyvius vertino ekspertai iš užsienio: Ralfs Eilands (Latvija), Lela Tsurtsumia (Gruzija) ir Rene Romkes (Nyderlandai).

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, jog su konkursu privalės atsisveikinti Tadas Juodsnukis. Verta paminėti, jog Tadas šiandien atliko dainą „Factory hearts“, kurią praėjusį šeštadienį dainavo mažiausiai palaikymo sulaukusi Wilma La. Deja, dėl ligos ir problemų su balsu atranką savo noru nusprendė palikti Milita Daikerytė.

Žiūrovų ir komisijos nuomonės išsiskyrė ir šįvakar. Užsienio ekspertai pritarė Lietuvos komisijai ir didžiausią balų skaičių skyrė Vilijai Pilibaitytei-Miai. O žiūrovai antrą savaitę iš eilės liko ištikimi Liepai Mondeikaitei, kuri surinko 775 gerbėjų balsus.

Ketvirtos laidos rezultatų lentelė:lentel

Netrukus turėtume sužinoti, kurios trys dainos bus pašalintos iš atrankos. Kitą šeštadienį dėl bilieto į Vieną kovos septyni atlikėjai.

Vakaro nugalėtojos pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Žmonės,reikia kažkaip pasipriešinti toms Mondeikaitės giminėms,kurios tikriausiai sėdi su šimta sim kortelių,.Kiekvieną kart kai ji dainuoja,aš net perjungiu transliacija,nes kai matau,kad žmogui nepatogu,nepatogu žiūrėti tampa ir man,.Deja pati balsuoti negaliu,nes gyvenu užsienyje,.Bet jei per tą „šviesiaplaukę” iškris tie kurie tikrai yra verti važiuoti į Vieną,tai bus ne kas,..Beje absurdiška situacija gavosi,kai Tadas Juodsnukis iškrito, o visiškai neišsiskirianti,turinti visutiniotišką balso tembrą kita „šviesiaplaukė” liko konkurse,…

Factory Hearts
Factory Hearts
prieš 9 metus

Tado grazus balsas, linkiu jam sekmes jo muzikineje karjeroje.
Bet puikios dainos interpretacija buvo neskani. Daina buvo sugadinta…
Kodel antra savaite is eiles daugiausiai balu gavo bebalse, vyrisku falcetu dainuojanti blondine, man nesuprantama. Nors ne, suprantama, ir tai yra baisu… ir geda

Erika
Erika
prieš 9 metus

Na, Tadas desimt kartu geriau pasirode nei Jurgis ar Neringa…. kvailai ivertino cia.

Balsas
Balsas
prieš 9 metus

Smagu, kad pirmą kartą Mia padainavo žmogišku, o ne katės balsu, bet, deja, ji nėra išskirtinė. Tokių, kaip ji – tūkstančiai.
Išsiskyrė tik E. Lybys ir J. Brūzga, kurie yra charizmatiški ir įtaigūs! Jie mėgaujasi tuo, ką daro scenoje, o kiti – darbą dirbą.

Būtų geriau, jei balsavimas vyktų po visų atlikėjų pasirodymų. Tik tada žiūrovas ir galėtų nuspręsti, kas pasirodė geriausiai.

Absurdiškai atrodo kai kurių užsienio teisėjų vertinimai. M. Linkytei skiriami aukščiausi balai net ir tada, kai varo pro šalį….

euro2015
euro2015
prieš 9 metus

Laikas ivesti korekcijas i atranka. Turi buti sumuojami visu laidu rezultatai, nes absurdas, kad visose laidose buves ne taip jau zemai Tadas iskrenta, o atvirapape, bebalse, dainu gadintoja blondine keliauja toliau.
Beje likus balsuoti mazdaug 3 min. turiu itarimu, kad ar visai, ar uz tam tikrus dalyvius nebuvo nuejes balsas, nes negavau sms su padeka.