France 2 nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Prancūzijai atstovaus Lisa Angell su balade apie taiką pasaulyje [pristatyta pilna dainos versija]

France 2 nuotr.
France 2 nuotr.

Prancūzijos transliuotojas „France 2“ paskelbė, jog Lisa Angell buvo uždaru būdu išrinkta atstovauti šaliai 2015 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse. Dainininkė atliks prancūzišką baladę, pavadinimu „N’oubliez pas“ (liet. „Atminkite“).

Konkursinį kūrinį parašė Robert Goldman. Pirmą kartą daina buvo atlikta lapkritį, renginyje, skirtame Pirmajam pasauliniam karui paminėti. Dainininkė pabrėžia, jog „N’oubliez pas“  yra susijusi ne tik su šiuo ypatingu istoriniu įvykiu, tačiau ir su bet kokia konflikto išraiška.

„Prisimenu vaikų šypsenas, vyrų balsus, kai jie išėjo į laukus, Padėkos dieną, kvapą namuose, meilę ir juoką. Tačiau atminkite, jog aš esu čia.“ – dainuoja Lisa Angell.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Lisa Angell – „N’oubliez pas“:

Ar Lisa Angell sugebės suvirpinti žiūrovų širdis savo balade apie taiką visame pasaulyje, sužinosime gegužės mėnesį Vienoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedre
Giedre
prieš 8 metus

man tai labai patiko saunuoliai prancuzai 10 balu

visa
visa
prieš 9 metus

Prancuzu nuostabus kurinys ir atlikimas…, mano ausys ,jau buvo pasiilge prancuzisko muzikos eliksyro 🙂 Balsuosiu uz Prancuzus, saunuoliai.

j
j
prieš 9 metus

va čia tikra daina, labai graži… 🙂 kaip mane užknisa, kai lietuviai vis galvoja, ar eurovizinė, ar neeurovizinė daina, vietoj to, kad pagalvotų, ar buvo stengtąsi kuriant dainą ar ne.

klausytojas
klausytojas
prieš 9 metus

Labai graži daina 🙂 Primena Celine Dion 🙂 Tikėkimės pasiseks prancūzams 🙂

Vee
Vee
prieš 9 metus

Gražu tikrai 🙂 Ir kaip visad patriotai, sava kalba dainuoja.
Belieka Sanremo verdikto sulaukt, kas gi šįmet Italijai atstovaus <3

tiesa
tiesa
prieš 9 metus

Tokia nuostabi daina, kad aš už ją balsuosiu… Palaikau 100 proc. Verta patekti į dešimtuką 😉 Ir dar su tokia gražia mintimi 🙂