Eurovizija 2015 (dalyviai)

Nyderlandų atstovė pristatė dainą „Walk Along“

trijntje_oosterhuis_02Dar pirmoje lapkričio pusėje Nyderlandų nacionalinis transliuotojas paskelbė, kad šalies garbę 2015 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse gins Trijntje Oosterhuis.

Šį rytą radijo laidoje „Gouden Uren“ konkurso gerbėjai pirmą kartą išgirdo Anouk, atstovavusios Nyderlandams konkurse 2013 metais, kurtą dainą „Walk Along“, kurią girdėsime ir didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje Vienoje. „Daina lengvai įsimenanti, užvedanti. Tai kiek kitokia muzika, nei gerbėjai galėjo iš manęs tikėtis, bet aš padarysiu viską, kad nugalėčiau konkurse“ – sakė pati dainininkė, o ar jai pavyks sužavėti Europą ir trečius metus iš eilės išvesti šalį į „Eurovizijos“ finalą, sužinosime gegužės mėnesį.

Trijntje Oosterhuis – „Walk Along“:

Siūlome įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
LOLO
LOLO
prieš 9 metus

Pritariu tiesa ………. 🙁

tiesa
tiesa
prieš 9 metus

Banalus daugelio,jau girdėtų, dainų mišinys… Nuvylė šiemet Olandija 🙁 🙁 Tikrai po pastarųjų 2 metų atstovų dainų ši per prasta… 🙁 🙁

DamDam
DamDam
prieš 9 metus

Daina pakankamai stipri, kad eurovizijoje būtų aukštai.

Tomas
Tomas
prieš 9 metus

Ispudinga daina , ir isvis Olandai stebina , antrus metus is eiles bus aukstai 🙂

Barbe kid's
Barbe kid's
prieš 9 metus

Nemanau kad galima kazka kalbeti apie sios dainos sansus neisgirdus kitu dainu. Si daina nera is tu kuria isgirdus uzsikabini joje nera jokio slapto ginklo, tokiu dainu kaip si buna lb nemazai.

airiss
airiss
prieš 9 metus

Iš tikrųjų labai įdomi daina 🙂 O tas monotoniškumas net sakyčiau labai tinka eurovizijai. Manau ji turėtų palikti ne menką įspūdį

kysa
kysa
prieš 9 metus

radijo hitas.siaip tarsi kazkur girdeta.monotoniska..