Vaikų Eurovizija

Kviečiame susipažinti su Juodkalnijos, Švedijos ir Maltos atstovėmis „Vaikų Eurovizijoje“

Iki „Vaikų Eurovizijos“ dainų konkurso finalo liko vos kelios dienos! Šiandien norėtume jums pristatyti Juodkalnijos, Švedijos ir Maltos atstoves.

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Juodkalnijai atstovaus uždarai išrinktas merginų, Mašos Vujadinovič (14 m.) ir Lejlos Vulič (12 m.), duetas. Konkursinį kūrinį „Budi dijete na jedan dan“ (liet. „Būk vaiku vieną dieną“) parašė žymus kompozitorius Slaven Knezovič, 2005 ir 2007 metais ruošęs Juodkalnijos dainas suaugusiųjų „Eurovizijai“. Dainos tekstą parašė pati Lejla kartu su Sanja Perič. Juodkalnijos delegacija nori kuo sėkmingiau pasirodyti Maltoje, todėl pristato linksmą kūrinį, kuriame dainuojama apie tai, jog suaugusieji turėtų bent akimirką pamiršti kasdienes problemas ir pasistengti džiaugtis gyvenimu, kaip tai daro vaikai.

.

Maša Vujadinovic & Lejla Vulić – „Budi dijete na jedan dan“:


Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Švedijai šiemet atstovaus keturiolikmetė Julia Maria Linnea Kedhammar. Būdama vienuolikos metų ši ambicinga mergina įrašė Michael Jackson dainos „Heal the World“ koverį ir paviešinusi jį „Youtube“ tinklalapyje, sulaukė „Sony“ įrašų studijos dėmesio. Neilgai trukus mergina kartu su vyresne seserimi įrašė vaikiškų dainų albumą, sulaukusį sėkmės Švedijoje ir netgi JAV, kur seserys ne kartą koncertavo. Savo konkursinį kūrinį „Du är inte ensam”  (liet. „Tu nesi vienišas“) Julia atliks švedų kalba. Verta paminėti, jog jį ruošė žymus švedų kompozitorius Thomas G:son, sukūręs Loreen hitą „Euphoria“. Be to, scenoje kartu su Julia išvysime keturias šokėjas.

Julia Kedhammar – „Du är inte ensam“:


Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Konkurso šeimininkei Maltai šiemet atstovaus vienuolikmetė Federica Falzon. Mergina išpopuliarėjo sudalyvavusi tarptautiniame konkurse „San Remo Doc“ ir italų televizijos RAI laidoje „Ti lascio una canzone“. Kūrinys „Diamonds“ ryškiai išsiskiria iš kitų konkursinių dainų savo operiniu stiliumi. Dainos muziką kūrė Elton Zarb, o tekstą parašė Matt Muxu Mercieca ir Gillian Attard. Federica scenoje pasirodys viena ir visą kūrinį atliks anglų kalba. Mergina didžiuojasi galėsianti atstovauti savo šaliai ir tikisi, jog tautiečiai ją palaikys. Taip pat Federica džiaugiasi, kad šiemet konkursas vyks jos gimtinėje ir jos tėvams pagaliau nereikės pirkti lėktuvų bilietų, norint stebėti savo talentingos dukters pasiekimus.

Federica Falzon – „Diamonds“:

Liko visai nedaug – jau šį šeštadienį sužinosime, kas nugalės didžiausią vaikų muzikinį konkursą Europoje!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus