Junioreurovision. tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

Sugrįžusios į „Vaikų Euroviziją“ Kroatijos garbę gins talentingoji Josephine Ida Zec

Junioreurovision. tv nuotr.
Junioreurovision. tv nuotr.

Kroatijos sugrįžimas greičiausiai yra viena iš maloniausių 2014 metų „Vaikų Eurovizijos“ staigmenų. HRT televizija pasiryžo šiam žingsniui po septynerių metų pertraukos.

Kroatijos atstove šiemet tapo Josephine Ida Zec, kuri gimė 2000 metais Filadelfijoje (JAV). Josie nėra profesionali vokalistė, tačiau dėl savo ryžto ir talentų sparčiai išpopuliarėjo gimtinėje. Aktyvi mergina išleido knygelę su gyvūnų iliustracijomis, taip pat ji domisi išmaniųjų programėlių kūrimu ir „video blog‘ų“ filmavimu. Negana to, Josie randa laiko ir muzikai – dainavimui bei grojimui smuiku. Dainas kroatų ir anglų kalbomis mergina kuria nuo 2013 metų. Verta paminėti, jog Josephine yra vienintelė šių metų „Vaikų Eurovizijos“ dalyvė, sukūrusi konkursinę dainą savarankiškai, be profesionalų pagalbos. „Game over“ Maltoje skambės kroatų ir anglų kalbomis. Įdomiausia, jog kūrinio tekstas iš pradžių buvo parašytas būtent anglų kalba, kuria merginai kurti sekasi žymiai lengviau. Junioreurovision.tv interviu atlikėja prisipažino, jog „Vaikų Eurovizijos“ scenoje išvysime ją su dviem šokėjais.

Neseniai vienoje kroatų televizijos laidoje šalies atstovė susitiko su 2003 metų „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtoju Dinu Jelusič, kuris ją užtikrino, jog svarbiausia šiame konkurse yra dalyvavimas ir garbingas atstovavimas savo šaliai. Kaip pasiseks talentingajai Josephine Ida Zec Maltoje, sužinosime jau šį šeštadienį!

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Josephine Ida Zec – „Game over“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus