Junioreurovision.tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

Bulgarijai „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus specialiai konkursui suburta trijulė

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Bulgarijos nacionalinis transliuotojas BNT šiemet suvienijo pajėgas su komercine televizija BTV, kad išsirinktų šalies atstovus 2014 metų „Vaikų Eurovizijoje“ – vokalistę Krisią Todorovą bei pianistus Hasaną ir Ibrahimą Igantovus. Krisia išgarsėjo po BTV projekto „Slavi‘s Show“, kuriame dalyvavo ir broliai Igantovai. Visi trys artistai pasirodys Maltoje su balade „Planet of the children“.

„Ši trijulė yra puikiai žinoma Bulgarijoje ir ji tikrai verta atstovauti mūsų šaliai tokiame prestižiniame konkurse. Kai pirmą kartą išgirdau „eurovizinę“ dainą, pagalvojau, jog ją atlieka didelę sceninę patirtį turinti dainininkė. Be to, šis kūrinys perteikia universalią žinutę, nes ne tik vaikai svajoja apie geresnį pasaulį – šia viltimi gyvena visa žmonija,“ – savo įspūdžiais pasidalijo BNT generalinė direktorė Vyara Ankova.

Verta paminėti, jog Krisia visą kūrinį atliks bulgarų kalba. „Žiūrovai ne visada supranta dainos tekstą, tačiau jeigu atlikėjas yra charizmatiškas, jie būtinai sureaguos į jo pasirodymą,“ – įsitikinusi organizacinė Bulgarijos komanda. Ar jauniesiems talentams pavyks pavergti Europos žiūrovus, sužinosime lygiai po penkių savaičių.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Krisia, Hasan ir Ibrahim – „Planet of the children“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Nuostabi meldija, puikus balsas 😉 😉