N. Misiakovos asmeninio archyvo nuotr.
Vaikų Eurovizija

Baltarusijai „Vaikų Eurovizijoje” atstovaus Nadežda Misiakova

N. Misiakovos asmeninio archyvo nuotr.
N. Misiakovos asmeninio archyvo nuotr.

Vakar paaiškėjo, kad Nadežda Misiakova su daina „Sokol“ (liet. „Sakalas“) atstovaus Baltarusijai 2014 metų „Vaikų Eurovizijos“ dainų konkurse.

Iš viso atrankoje dalyvavo devyni solistai ir vienas duetas.  Nugalėtojas turėjo būti paskelbtas susumavus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, tačiau laidos pabaigoje paaiškėjo, kad net trys pasirodymai surinko didžiausią taškų skaičių. Pagal konkurso taisykles, tokioje situacijoje komisija atviru balsavimu turėjo išrinkti vieną nugalėtoją, tad galiausiai ekspertai pergalę skyrė Nadeždai.

Jaunoji dainininkė gimė ir gyvena Minske. Pastaraisiais metais dainuoja vokaliniame ansamblyje „Zaranok“ bei sėkmingai dalyvauja respublikiniuose ir tarptautiniuose konkursuose. Be dainavimo Nadežda mėgsta šokti, kurti eiles ir klausytis Lanos Del Rey dainų . Tekstą ir muziką savo „eurovizinei“ dainai mergina parašė pati, o aranžuotę jai padėjo sukurti baltarusių atlikėjas Uzari.

Ar Nadeždai pavyks sužibėti Europos mastu ir iškovoti savo gimtinei trečią pergalę „Vaikų Eurovizijoje“, sužinosime jau lapkritį.

Nadeždos Misiakovos pasirodymas nacionalinės atrankos finale:

Dainos „Sokol“ vaizdo klipas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ViskąŽinau
ViskąŽinau
prieš 9 metus

Bus desimtuke