Vaikų Eurovizija

Šių metų „Vaikų Eurovizijos“ logotipas ir šūkis

JESC_MALTA_2014_logo
EBU/PBS nuotr.

Europos transliuotojų sąjungos (EBU) ir Maltos nacionalinio transliuotojo (PBS) surengtoje spaudos konferencijoje buvo pristatytas „Vaikų Eurovizijos“ logotipas ir šūkis.

Konkurso šūkis – „Kartu“ (ang. together) reiškia vienybę, o logotipo dizainui rengėjai panaudojo Maltos ordino kryžiaus smailiąją dalį ir sudėję gavo patrauklią formą. Sujungimų dinamika pabrėžia logotipo sumanumą, įvairovę ir iššūkį.

JESC_MALTA_2014_togetherJESC_MALTA_2014_maltaGrafiniam ženklui parinkta ryškių spalvų paletė. Skirtingomis septyniomis formomis norima parodyti, koks yra turtingas ir tuo pačiu skirtingas Maltos kraštovaizdis: smėlis, jūra, akmuo, žolė, dangus, prietema ir saulėlydis. Spalvų dermė atsispindi visuose logotipo variantuose.

Kiek anksčiau paskelbtos datos, kada numatomas šis renginys. Maltos nacionalinis transliuotojas 2014 m. „Vaikų Euroviziją“ surengs lapkričio 15 dieną. Viena iš mažiausių Europos šalių laimėjo praėjusiųjų metų konkursą su žavia mažąja dainininke Gaia Cauchi ir iš karto pareiškė norą organizuoti renginį. EBU suteikė galimybę surengti konkursą.

Lietuvos sprendimas dėl dalyvavimo „Vaikų Eurovizijoje“ nėra aiškus. Ar Lietuva rinks savo atstovą, pamatysime vėliau. Geriausias iki šiol pasiektas rezultatas – 3 vieta (2008 m.), kai dalyvavo Eglė Jurgaitytė su daina „Laiminga diena“.

Daugiau informacijos apie artėjantį konkursą ir išrinktus atstovus sužinosite tolimesniuose straipsniuose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Tame ir reikalas, kad ta „Vaikų” Eurovizija jau prarado savo tikrąjį veidą ir kuo toliau, tuo labiau krypsta ten, kur nereikia… Iš šios pusės, gal ir gerai, kad Lietuva nesiunčia savo atstovų. Beje, žiūrimumas bei populiarumas tikrai neįspūdingas, o dalyvauja praktiškai vien rytų Europos šalys…

SunnyNut
SunnyNut
prieš 9 metus

Rimtai dalyvaujam, vaikų Eurovizija Lietuvai žymiai sėkmingesnė.

opa
opa
prieš 9 metus

Wikipede buna taip. Paraso kanors kas net nepatvirtinta, ir po to istrina 🙂

AquaWarrior13
AquaWarrior13
prieš 9 metus

Gabrieliau, kur tu tai matei? Šiaip tai Lietuva dar nepaskelbė savo dalyvavimo…

Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Vikipedijoje rašoma, kad Lietuva dalyvaus ir atlikėja paskelbs liepos 6 dieną. 🙂

:)
:)
prieš 9 metus

Dalyvaujam 🙂

Andrius
srdktrĘĘĘ8888weę@#$T$#