Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Antrojo pusfinalio dalyviai repetuoja prieš rytojaus renginį

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Praėjus staigmenų pateikusiam pirmajam konkurso pusfinaliui, šiandien scenoje jau repetuoja antrojo pusfinalio dalyviai, tarp kurių – ir Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė. Kiek ankščiau atlikėjai dalyvavo pirmojoje generalinėje repeticijoje, o šiuo metu vyksta jau ir antroji, kurios įrašą stebės ir vertins pusę galutinio rezultato lemsianti muzikos profesionalų komisija.

Repeticijas stebintys žiūrovai ir spaudos atstovai išvydo pasirodymus, kurie bus rytoj pristatyti visai Europai, taip pat – vinjetes, naujus „Eurovizijos“ rekordų vaizdo įrašus bei iš Australijos atvykusios Jessicos Mauboy kūrinį. Nuotraukas iš pirmosios generalinės repeticijos galite rasti čia.

Kalbant apie Viliją, mergina pirmosios generalinės repeticijos metu dar eksperimentavo su savo įvaizdžiu (palaidi plaukai, pilvą apnuoginantis kostiumas), tačiau prieš komisiją „stojo“ su surištais plaukais ir uždaru sceninio kostiumu variantu, tad taip atlikėją atrodančią išvysime ir rytoj.

Rytoj visi antrojo pusfinalio dalyviai 16 val. į sceną lips dar kartą, o pagaliau 22 val. visa Europa stebės dar vieną įspūdingą ir, greičiausiai, dar daugiau staigmenų pateiksiantį renginį.

Pirmosios generalinės repeticijos pasirodymų pakartojimas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
disco
disco
prieš 9 metus

Vilijos dainos visai kitoks skambejimas.toks „masininis” bumcas pridetas,daina kur kas geriau skamba 🙂