Eurovizija 2014 (renginys)

Pirmąsias finalistų repeticijas užbaigia Ispanija

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

SH_2014D8_R1_spain-19

Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Paskutinė į „B&W-Hallerne“ pramoniniame komplekse įrengtą sceną šiandien užlipo Ispanijai atstovaujanti Ruth Lorenzo. Ji didžiajame „Eurovizijos“ dainų konkurso finale atliks lyrišką baladę „Dancing In The Rain“.

Lietaus fone, tyliai skambant muzikai, pasigirsta Ruth Lorenzo balsas.

Solistė, apsirengusi ilga baltos spalvos suknele (galima spėti, kad tai nėra tas apdaras, su kuriuo ją išvysime finale), scenoje stovi prie mikrofono, toliau už jos matome tris jai pritariančius vokalistus.

Scenos apipavidalinime vyrauja įvairūs tamsiai mėlynos ir violetinės spalvų atspalviai. Priedainio kulminacijos metu sceną nušviečia ryškios baltos spalvos šviesos.

Atlikėjos vokalas skamba užtikrintai – gal todėl Ispanija nusprendė neapsunkinti pasirodymo jokiais papildomais choreografiniais elementas, o susikoncentruoti tik į muziką ir dainos tekstą. Akivaizdu, kad Ruth iš tiesų jaučia tai, ką dainuoja.

Spaudos centre susirinkę Ispanijos žurnalistai kiekvieną Ruth Lorenzo pasirodymą scenoje palydi griausmingais plojimais ir šūksniais. Jų vertinimu, šalies atstovės pasirodymas – tiesiog tobulas.

Šiais metais Ispanijos galimybės „Eurovizijos“ dainų konkurse užimti aukštą vietą nėra vertinamos palankiai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
As
As
prieš 9 metus

Vienas stipriausiu pasirodymu! Adelante Espana!