Eurovizija 2014 (renginys)

Areną nuspalvino prancūzai „Twin Twin“

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

SH_2014D8_R1_france-19

SH_2014D8_R1_france-10
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Treti sekmadienio rytą sceną išbandė prancūzai „Twin Twin“. Grupės nariai entuziastingai dainos ritmu šokinėja scenoje. Vaikinai atrodo puikiai nusiteikę ir savo energiją perteikia kitoje ekrano pusėje esantiems žiūrovams.

Prancūzijos pasirodymas šiemet, ko gero, galės būti drąsiai tituluojamas kaip spalvingiausias vaizdine prasme. Ekranuose mirga visa spalvų gama, dominuoja violetinė, geltona bei rožinė. Ekranuose nenaudojami smulkūs elementai – vietoje jų iš vienos į kitą pereinančios paprastos geometrinės figūros bei kūrinyje „Moustache“ apdainuojamų ūsų forma.

„Twin Twin“ scenoje talkina du šokėjai – moteris ir vyras, bei vienas pritariantysis vokalistas. Beveik visi scenoje esantys asmenys šiandien vilki trumpais šortais, kurie, neaišku, ar yra oficialių konkurso kostiumų dalis.

Pasirodymo metu išnaudojami ir nuo scenos publikos link besitęsiantys takeliai. Per vieną iš jų, kartu su šokėja, nužygiuoja pagrindinis vokalistas Lorent. Vaikinas pakeliui atgal į sceną su konkursą filmuojančia kamera „padaro“ asmenukę (selfie).

Kaip ir per visus judrius šou, kamerų darbas pirmos prancūzų repeticijos metu toli gražu nėra tobulas. Vokalinis „Moustache“ atlikimas – nelabai švarus, dėl to, kaip ir dėl nerimtai skambančios dainos, Prancūzijai, ko gero, sunkiai seksis pelnyti profesionalios žiuri balsus. Ar jiems pagelbės žiūrovai, sužinosime gegužės 10 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vee
Vee
prieš 9 metus

Tagai „Graikija”. Ar tikrai?

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.