Eurovizija 2014 (renginys)

Pusfinalininkų asmenines repeticijas užbaigia Slovėnija ir Rumunija

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

AP4_8835

AP4_8831
Andres Putting (EBU) nuotr.

Energingąją Graikiją „B&W Hallerne“ arenoje pakeitė Tinkara Kovač iš Slovėnijos. Mergina ir jos trys pritariančios vokalistės šiandien vilki mėlynais sceniniais drabužiais. Būtent šios, neoriginalios spalvos didžiąją dainos dalį yra ir scena. Antroje kūrinio pusėje, per priedainius, ekranai nušvinta geltonomis ir oranžinėmis šviesomis.

Nors pasirodymas iš vokalinės pusės yra tvarkingas, Tinkarai trūksta charizmos ir ryšio su publika. Vertinant ir tai, jog konkurse beliko mažai buvusios Jugoslavijos valstybių, Slovėnijos patekimas į finalą šiemet būtų, kaip dainuoja po šios šalies pasirodysiantys rumunai – „Miracle“.


AP4_8935
Andres Putting (EBU) nuotr.

Rumunija šeštadienio vakarą, lyginant su pirmąja repeticija, demonstruoja nemažą patobulėjimą. Pasirodymo šou elementai jau neatrodo komiški ir yra nušlifuoti. Dainą OVI pradeda vienas, tačiau netrukus šalia jo pasirodo tikroviškas Paulos vaizdas, kuris po akimirkos ištirpsta kaip holograma, o Paula įžygiuoja į sceną iš kitos pusės.

Apskritimo formos pianinas dabar filmuojamas iš kito kampo, todėl neatrodo taip absurdiškai. Geriau skamba ir Paulos vokalas.

Įdomu tai, jog lažybininkai Rumuniją įvardija kaip daugiausiai šansų į finalą iš antro pusfinalio patekti turinčia šalį, tačiau pergalės tikimybė vertinama gerokai prasčiau.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
;
;
prieš 9 metus

kodel jus taip nuvertinat sia daina,labai puiki daina,geresne uz lietuvos 100 proc.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.