Eurodiena.lt nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Nuotaikingas Šveicarijos pasirodymas ir vietoje nenustygstantys graikai

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Dvyliktu numeriu antrajame pusfinalyje pasirodysiantis šveicaras SEBalter, nors ir negali pasigirti idealiu vokalu, nuo pat pirmos akimirkos scenoje spinduliuoja teigiamą energiją. Daina „Hunter Of Stars“ skamba žaismingai ir sukelia šypseną. Akivaizdu, kad atlikėjas mėgaujasi buvimu scenoje ir pačiu dainavimu.

Aplinkoje didžiąją dainos dalį vyrauja ryškios spalvos (raudona, geltona), kurios suteikia dar daugiau gyvybingumo ir taip linksmai dainai. Visi scenoje matomi žmonės nenustygsta vietoje. Pasibaigus repeticijai, už kadro stovintis konkurso režisierius pasirodymą įvertina kaip labai gerą.


Eurodiena.lt nuotr.
Eurodiena.lt nuotr.
Eurodiena.lt nuotr.
Eurodiena.lt nuotr.

Po valandą trukusios pertraukos scenoje savo antrąją repeticiją turėjo Graikijai atstovaujantys „Freaky Fortune“ feat. RiskyKidd. Jie visus, bestebinčius jų pasirodymą arenoje bei spaudos centre, privertė šokti nuotaikingos dainos „Rise Up“ rimtu.

Daina begalo dinamiška, tad scenoje visą laiką netrūksta judesio. Įpusėjus kūriniui, ant scenoje ištiesto čiužinio pradeda šokinėti ir ore triukus atlikinėti akrobatas. Vėliau prie jo prisijungia ir grupės nariai, skambiu akordu užbaigdami pasirodymą.

Scenos apipavidalinimas, lyginant su pirmąja repeticija, nepasikeitė: vyrauja violetinės spalvos „šokantys“ kvadratai, pulsuoti priverčia daug scenoje besikeičiančių šviesų.

Kaip teigia spaudos centre sutikti iš Graikijos atvažiavę žurnalistai, „Freaky Fortune“ feat. RiskyKidd nacionaliniame finale (kuriame dalyvavo keturi dalyviai) buvo laikomi autsaideriais, tačiau, netikėtai nustebinę visus įspūdingu pasirodymu, nepaliko vilčių savo konkurentams. Taigi, šiais metais graikai tikisi, kad šaliai atstovaujantys atlikėjai sužavės ir europiečius bei „Eurovizijos“ dainų konkurse užims aukštą vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus