Eurovizija 2009 (dalyviai)

Graikija nusprendė – „This is our night“!

logo

Vakar vakare vykusiame specialiajame šou, kuris virto tikru „Eurovizijos“ dalyvių vakarėliu, žiūrovai bei komisija nusprendė, jog iš dainų trejeto ( „Out of control“, „Right on time“, „This is our night“ ) į Maskvą kartu su Sakiu verčiausia „vykti“ „This is our night“.

Šiame šou savąsias „eurovizines“ dainas taipogi sudainavo Jade, Chiara, Hadise, Christina Metaxa, Petr Elfimov. Pastarasis sudainavo naująją savosios dainos „Eyes that never lie“ versiją.

Graikijos atstovas Sakis Rouvas pasirodys antrajame pusfinalyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ieva
ieva
prieš 14 metus

Myliu Graikijos ir Norvegijos dainas
na bet ir Suomijos daina visai nieko

Giedree
Giedree
prieš 14 metus

Nereali daina.Taip užvežaa.

gaba
gaba
prieš 15 metus

Gal ir eurowizine bet ne ispaciu geriausiu… na man tai lb patiko anglijos, danu ir ltu… SĖKMĖS viesiems…..

Ma.
Ma.
prieš 15 metus

Gera daina;-)gal daugiau is Sakio tikejaus,bet wis wien ji palaikau:-)aukstas lygis;-)dar man danu daina patinka ir norwegu alexander rybak:-)

Sara.
Sara.
prieš 15 metus

Hmm..Pirmoji daina,kuri man patiko iš visų kitų šalių atstovų jau žinomų.Sėkmės 🙂

Indrė
Indrė
prieš 15 metus

Na va. Atspėjau 🙂 Visada nuspėju, ką išrinks graikai. Ir visai tikiu, kad daina paklius į penketuką, nes kitokia, nei kitos.

uhu :D
uhu :D
prieš 15 metus

per daug islandiska ar svediska daina. Su tokia daina gal tik i finala paklius bet i penketuka neimanoma 🙂 ce net vardas nepades 🙂 nuliudino graikija vienas prasciausiu pasirodymu per penkis metus graikijos 🙂 man net pernai metu geresne nors ne svediska dainavimo maniera 🙂

Egliute
Egliute
prieš 15 metus

O man visai nieko „euroviziska” daina puikus tieke sokeju tiek jo judejimas,ir dar yra vienas faktas uz ji balsuos daug merginu.Tad sekmes.

bad
bad
prieš 15 metus

nu nelabai

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.