Eurodiena.lt nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Patobulėjusi Ukraina ir jausmingoji Belgija

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

ukraina repeticija 2-2
Eurodiena.lt nuotr.

Devinta penktadienį į sceną žengė Ukrainos komanda. Pasirodymas išlieka toks pat, koks ir pirmoje repeticijoje. Marija yra kartu su besisukančiame rate choreografiją atliekančiu vaikinu. Šviesos ir ekranai išlieka subtilūs — visos dainos metu dėmesys sutelkiamas į Mariją ir jos partnerį. Fone matoma rato konstrukciją primenanti abstrakcija.

Kamerų darbas yra nepalyginamai geresnis už matytą pirmoje repeticijoje, matomas didelis žingsnis į priekį derinant abiejų pusių darbą. Nors Ukraina pretenduoja surengti geriausią šių metų šou, šalies pergalė konkurse vis dėlto abejotina.


TH00032_15

TH00032_2
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Ukrainos areną užpildė Belgijai atstovaujančio kūrinio „Mother“ garsai. Atlikėjas Axel Hirsoux, kaip ir savo šalies nacionalinėje atrankoje, pasirodo scenos viduryje vilkėdamas juodą kostiumą. Vyras demonstruoja tvirtą vokalą, kuris, kartu su daugelį gerbėjų jau turinčia daina, ko gero, garantuos Belgijai vietą šių metų finale.

Pasirodymo metu scena nusidažo šiemet konkurse populiaria violetine spalva. Atlikėjui scenoje talkina tik šokėja.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
SunnyNut
SunnyNut
prieš 9 metus

Nu tas ratelis tai super 😀

attention
attention
prieš 9 metus

pritariu. Visada bltai pavydžiu ukrainai. Atranda jie geras dainas, parodo kažkaip naujai, įdomiai. Ir dabar, skaityk karo akivaizdoj, rado pinigų, kad išsiųst atlikėją ir ne bet kaip. Rėmėjų turi. Žodžiu niekaip Lietuva nepasitesins, kad krizė. Ir karo metu žmonės gerai dainuoja.

Viktor'as
Viktor'as
prieš 9 metus

Ukraina !!! Nuostabus šou <3

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.