Eurodiena.lt

Paaiškėjo žaviausi 2014 metų „Eurovizijos“ dalyviai

Nuo pat balandžio mėnesio pradžios „Eurodiena“ skaitytojus kvietė balsuoti ir rinkti žaviausius bei gražiausius šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvius jau šeštajame „Mis ir Misteris Eurovizija 2014“ konkurse.

Rinkimai vyko dviem etapais: pirmajame skirtingose kategorijose („Mis Eurovizija“ ir „Misteris Eurovizija“) iš 64 kandidatų skaitytojai atrinko po 7 verčiausius dalyvauti kitame etape. Septynetas iš kiekvienos kategorijos toliau tęsė kovą dėl žaviausiųjų titulo.

Permainingas balsavimas vyko abejose kategorijose. Pirmoje vietose pabuvojo keletas dalyvių, bet galiausiai daugiausia balsų surinkti pavyko Vilijai Matačiūnaitei (Lietuva) ir Sebalter (Šveicarija). Lietuvos viltis sulaukė 29,95 % visų balsavusiųjų simpatijų, o šveicaras 29,86 % balsų. Ar grožis pridės balų prie galutinių rezultatų „Eurovizijoje“, sužinosime jau visai netrukus.

Lietuva        Šveicarija

Visai nedaug, vos 6,96 % balsų  nuo pirmosios vietos atsiliko Marija Jaremčiuk (Ukraina). Konkurencija tarp merginų dėl pirmosios pozicijos išliko iki pat balsavimo pabaigos, bet antroji visgi liko Marija. Kiek daugiau nuo pirmosios vietos vyrų kategorijoje atsiliko grupės „Freaky Fortune“ feat. RiskyKidd vienas iš narių Theofilos Pouzbouris (Graikija). Jis surinko 20,83 % balų.

Ukraina    Graikija3

Žymiai nuo pirmosios ir antrosios vietos pagal balsų skaičių atsiliko Kasey Smith (Airija), surinkusi 14,44 %. Nors merginos grožis „Eurodienos“ skaitytojų akimis įvertintas mažiau nei Vilijos ar Marijos, bet ji išlieka viena iš gražiausių „Eurovizijos“ merginų. „Misteris Eurovizija“ balsavime labai mažu skrtumu (vos 2,08 %) atsiliko kitas Graikijos grupės „Freaky Fortune“ narys Nick. Verta paminėti, ketvirtoje vietoje liko taip pat graikiškosios grupės narys Riskykidd. Pastebėta, jog dainininkai iš šios šalies „pavergia“ skaitytojas, nes ir praėjusiais metais pirmajame trejete buvo Graikijos atstovas.

Airija    Graikija1

Kaip seksis šiems dalyviams „Eurovizijos“ dainų konkurse ir ar grožis padės atlikėjams šiemet iškovoti bilietus į finalą bei pasiekti pirmąjį dešimtuką, bus atsakyta jau labai gretai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
eee
eee
prieš 9 metus

Topi buvo graziausias

;
;
prieš 9 metus

Vilija? Joke?

iks d
iks d
prieš 9 metus

Rise Up Best!

Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Lietuviai visada už Lietuvius. LOL

cool
cool
prieš 9 metus

abu garzuoliukai. tiktu jie i pora:)

:)
:)
prieš 9 metus

Kaip fainai, VILIJA 🙂

Deivė
Deivė
prieš 9 metus

Sebalter tikrai gražuolis

Andrius
srdktrĘĘĘ8888weę@#$T$#