Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Kopenhagos arenoje – chaotiškas Rumunijos pasirodymas

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Šiandien vykstančių repeticijų maratoną užbaigia antrą kartą Rumunijai atstovaujantys Paula Seling & OVI. Šiais metais jie atliks energija pulsuojančią dainą „Miracle“.

Pasirodymas prasideda dainuojant OVI, tik vėliau prie jo prisijungia Paula. Po akimirkos matome visą sceną aprėpiantį vaizdą – atlikėjai vienas nuo kito dainos metu nenutolsta toli. Scenoje taip pat matome tuščiavidurį apvalų pianiną, prie kuriuo OVI kelis kartus prieina, įlenda į jo vidų ir sugroja po kelis muzikinius taktus.

Scenoje, kaip jau ir įprasta šiais metais vykstančiam „Eurovizijos“ dainų konkursui, vyrauja mėlyna spalva. Turbūt visi atlikėjai siekia kuo arčiau prisiliesti prie šių metų konkurso simboliu tapusio mėlyno deimanto. Įsibėgėjus dainai, fonas įvairėja – atsiranda mėlynos, violetinės ir rausvos spalvų žaismas. Į foną trumpam įliejami ir pianino vaizdai.

Vieno iš bandymų metu scenos vizualizacijoje atsiranda geltoni skraidantys drugeliai. Pačioje dainos pabaigoje, kaip jau ne kartą matėme šiandieninėse repeticijose, paskutinis akordas nuskamba sceną nušvietus baltai spalvai.

Kalbant apie atlikėjų vokalą, galima teigti, kad OVI su šiuo darbu susitvarko beveik be priekaištų, daug sunkiau išdainuoti visas natas švariai sekasi Paulai. Akivaizdu, kad savo vokaliniais netikslumais Paula tikrai nepadeda, o net gan akivaizdžiai trukdo savo scenos partneriui. Tad apibendrinant visą scenoje matomą vaizdą, galima teigti, kad Rumunijos pasirodymas šiais metais atrodo per daug chaotiškas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
opa
opa
prieš 9 metus

Ziuriu jiems tradiciniai pianinai neidomus 😀

Viktor'as
Viktor'as
prieš 9 metus

NUOSTABU !!! Nematau jokio chaoso čia, baikit rašyt nesąmones -_-

Jolanta
Jolanta
prieš 9 metus

Jūs gal akli , kas čia rašo tokius durnus straipsnius? Jie dvigubai geresni už tą mūsų Viliją.

;
;
prieš 9 metus

Nera blogai,super daina ir fonas graziausias koki dar esu mates eurovizijoj,SUPER!

...
...
prieš 9 metus

kur video?

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Rumunijos pasirorymas XD