Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Sceną užliejo airiški ritmai

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Po pertraukos pirmąją savo repeticiją pradėjo Airijos atstovai „Can-Linn“ feat. Kasey Smith, kurie antrajame konkurso pusfinalyje atliks dainą „Heartbeat“.

Airijos repeticija prasidėjo lydima techninių trukdžių: operatoriai kelias minutes derino kameros poziciją (reguliavo aukštį ir atstumą nuo scenos).

Pagaliau, pradėjus skambėti muzikai, aplinką užliejo ryškios spalvos – vyrauja geltona. Ant grindų matyti raštai, vaizduojantys kažką panašaus į širdį.

Be pagrindinės vokalistės scenos erdvę užpildo du tautinį airių šokį šokantys vyrai, smuikininkė (kuri dainos pradžioje per sceną pereina, rankose laikydama būgnelį) ir šiek tiek atokiau stovinčios dvi pritariančios vokalistės.

Kameros su kiekvienu vėlesniu bandymu dirba vis geriau – gaudomi įvairesni rakursai, greičiau kinta vaizdas ekrane. Naudojama vėjo mašina. Tačiau, nors ir vokalistė dainą atliko užtikrintai, protarpiais buvo nuobodoka – geresniam pasirodymui šiek tiek pritrūko didesnio įtaigumo balse ir judesiuose.

Visgi spėjama, kad šiais metais Airija nesunkiai pateks į „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą. Kaip bus iš tiesų, paaiškės kitą savaitę, pasibaigus antrajam pusfinaliui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus