Andres Putting (EBU)
Eurovizija 2014 (renginys)

Nyderlandų pasirodyme – užburiantis gitarų skambesys

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Andres Putting (EBU)
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Po pertraukos eilė lipti į sceną atėjo Nyderlandų atstovams „The Common Linnets“. Duetas pirmojo pusfinalio metu pasirodys 14 numeriu.

Abu atlikėjai dainuoti pradeda stovėdami greta ir žvelgdami vienas kitam į akis. Jie visą laiką groja gitaromis – šio instrumento skambesys puikiai dera prie kantri stiliaus dainos. Scenoje Nyderlandų atstovams talkina elektrine gitara, būgnais ir violončele grojantys muzikantai. Aplink vyrauja pilki atspalviai su baltais elementais, ant grindų matomi baltos spalvos raštai.

Kalbant apie vokalą, galima teigti, kad dainininkų balsai atliekant dainą „Calm After The Storm“ skamba neblogai, tačiau yra kur tobulėti – pagerinti šį techninį elementą duetas dar turi laiko.

Pasirodymą filmuojantys operatoriai su kiekvienu Nyderlandų atstovų dainos pakartojimu dirba vis geriau: atliekant dainą, vaizdas stambiu planu sukoncentruotas į vokalistus, o per muzikinius intarpus, kuriuose skamba tik instrumentalas, rodomi kiti scenoje esantys muzikantai.

Nyderlandų pasirodymas išsiskiria iš bendro konteksto, tad labai sunku nuspėti, ar europiečiai gerai įvertins kitokį numerį, ar liks jam abejingi.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gitaros studija
gitaros studija
prieš 8 metus

Vykęs pasirodymas. Grojimas gitaromis labai vietoje ir laiku. 🙂