Eurovizija 2014 (renginys)

Belgas Axel Hirsoux pademonstravo visus savo vokalinius sugebėjimus

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Belgija 1
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Belgija 2
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po energija trykštančio ukrainietės pasirodymo Kopenhagos scenoje atėjo eilė pasirodyti paskutiniam atlikėjui – jausmingajam Belgijos atstovui Axel Hirsoux. Pirmajame konkurso pusfinalyje jis visus klausytojus bandys pravirkdyti, atlikdamas lyrišką baladę „Mother“.

Scenoje belgas stovi statiškai ir visą dainą nekeičia savo pozicijos. Šiek tiek toliau už jo šoka viena šokėja, kuri lėtais judesiais dar labiau pabrėžia dainos dramatizmą ir lyrizmą.

Dainininko vokalas skamba neblogai. Akivaizdu, kad Axelis įsijaučia į dainos tekstą, muziką ir bando kuo jausmingiau perteikti patiriamus jausmus, atliekant kūrinį.

Scenoje vyrauja alyvinė spalva, kuri nekinta viso kūrinio metu.

Šiais metais Belgijos daina vertinama kaip viena iš pretendenčių į pergalę. Tačiau galima išgirsti ir priešiškų nuomonių, tad galutines išvadas apie Belgijos pasirodymą šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse galima bus daryti tik pasibaigus konkursui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 9 metus

Paskutinė pastraipa neteisinga. Turėtų skambėti taip : „Šiais metais Belgijos daina vertinama prastai ir į pergalę net nepretenduoja(mačiau apie 40koef kažkur), tačiau galima išgirsti ir priešingų nuomonių, kad bent jau į TOP10 ši daina turi patekti(nors vėlgi vertinama lažybininkų, kad greičiausiai nepateks). Tad galutines išvadas galėsim padaryti tik pasibaigus konkursui.” 🙂 Nes jau tikrai, Aušrine, galėtumėt ir pasidomėti lažybų punktų koef, arba net nerašyti apie tai, jei nežinote.

O kalbant apie jį patį, tai labai tikiuosi, kad europa įvertins jo balsą ir dainą ir jis bent jau į finalą pateks, o ten labai tikėsiuosi TOP10.

Me
Me
prieš 9 metus

Grybai vyksta , video neatitinka:)

Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Kodėl čia Ukrainos atstovė? ? ?