Eurovizija 2014 (atrankos)Eurovizija 2014 (dalyviai)

Naujienos iš Austrijos, Ispanijos, Portugalijos

conchita-wurst-5329e4c62407c
Thom Ramstorfer nuotr. (Eurovision.tv)

Pirmą kartą Austrijos atstovė Conchita Wurst gyvai sudainavo savo „Eurovizinį“ kūrinį. Praeitą penktadienį per Austrijos šokių konkursą „Dancing with Stars“ ji pasirodė kaip vakaro viešnia ir atliko jai kompozitorių Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski ir Julian Maas sukurtą dainą „Rise Like a Phoenix“. Atlikėjos vokalas skambėjo puikiai, ir ugningasis pasirodymas nepaliko abejingų, bet, ar taip atrodys tikrasis šou „Eurovizijoje“, sužinosime tik tada, kai prasidės repeticijos.

Kviečiame Jus pasižiūrėti šį pasirodymą:


timthumb
TVE nuotr.

Šią savaitę „Television Espanola“ atskleidė keturių merginų vardus, kurios bus pritariančiosios vokalistės per Ruth Lorenzo pasirodymą. Į pagalbą Ispanijos atstovei, siekiant pergalės „Eurovizijoje“, buvo pasirinktos Mey Green, Sandra Borrego, Aiwinnie Mybaby ir Alana Sinkëy. Mey Green jau yra padėjusi ne vienai Ispanijos vilčiai, kaip antai Pastora Soler (2012) ir El Sueño de Morfeo (2013), o Sandra Borrego pasirodė kartu su Lucía Pérez Diuseldorfo scenoje.


atsisiųsti
RTP nuotr.

Portugalija, vos kovo 15-tą dieną išsirinkusi atstovą iš penkių pretendentų, paskelbė ir balsavimo rezultatus, kurie ir nulėmė nugalėtoją:

  1. Suzy – „Quero ser tua“: 41,56 %;
  2. Catarina Pereira – „Mea culpa“: 23,58 %;
  3. Rui Andrade – „Ao teu encontro“: 14,56 %;
  4. Zana – „Nas asas da sorte“: 11,39 %;
  5. Raquel Guerra – „Sonhos roubados“: 8,91 %;

Du penktadaliai balsuotojų palaikė Suzy, už 2-oje vietoje likusią Catarina Pereira balsavo net 18 procentų mažiau žmonių, o kiti dalyviai surinko ne daugiau 15-os procentų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Monika
Monika
prieš 10 metus

ta barzda tam ir skirta: šokiruoti, atkreipti į save dėmesį, nes būdamas tik moterim ar tik vyru būtų niekuo neišsiskiriantis nuo kitų atlikėjų, o dabar, love or hate, bet jis paliks kažkokį įsžūdi kiekvienam.

o šiaip, čia jis tikroje materijoje: https://www.youtube.com/watch?v=kIwXt1MY4jo 🙂

ggfh
ggfh
prieš 10 metus

bent barzda nusiskustu jei nori buti moteris