Eurovizija 2014 (dalyviai)

Dilara Kazminova „Eurovizijoje“ uždainuos lyriškąją baladę „Start a Fire“

Dilara_Kazimova_Azerbaijan_Eurovision_2014_main
İTV nuotr.

Šiandien Azerbaidžanas paviešino savo atstovės kūrinį „Start a Fire“. Ši daina yra viena iš nedaugelio lėtesnio tempo kompozicijų šių metų „Eurovizijoje“.

Kaip skelbia oficialus dainų konkurso tinklalapis eurovision.tv, kūrinys puikiai atskleidžia Dilaros vokalinius sugebėjimus. Šią dainą parašė Alessandra Günthardt, Johan Kronlund ir Stefan Örn. Pastarasis yra prisidėjęs prie 2010 ir 2011 metų Azerbaidžano dainų kūrimo.

Dilara Kazminova, gimusi 1984 m. gegužės 20 dieną, prieš dvi savaites laimėjo šalies nacionalinę atranka „Böyük Səhnə“, ir tai lėmė, kad būtent ji atstovaus Azerbaidžanui „Eurovizijoje“.

Atlikėja mokėsi Baku miesto muzikos akademijoje, taip pat yra nusifimavusi dviejuose azerbaidžanietiškuose filmuose. Dilara ankščiau priklausė grupei „Unformal“, kuri 2008 metų Azerbaidžano nacionaliniame finale užėmė 2 vietą, o, būdama dueto „Milk & Kisses“ sudėtyje, 2010 metais vėl bandė laimę nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, bet dar kartą liko tik per plauką nuo pergalės.

2013 m. Azerbaidžanui atstovavo Farid Mammadov su kūriniu „Hold Me“, kuris su 234 taškais užėmė labai aukštą 2 vietą. Kaip seksis Dilarai, sužinosime gegužės 6-10 dienomis.

„Start a Fire“

m

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
j
j
prieš 10 metus

geriausia daina is visu , o dauguma kitu bando vaidinti pasaulinius hitus , paziuresiu kaip jiems seksis gyvai na o apie lietuva jau patylesiu

Elena
Elena
prieš 10 metus

Manau, kad Albanija, San Marinas ir Nyderlandai nepateks tikrai..

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Labai tikiuosi jog Azerbaidžanas ir San Marinas pateks ;)dėl kitų tavo išvardintų šalių nėkiek nesijaudinu 🙂

ramune
ramune
prieš 10 metus

siaube. Ritamės į 20 amžių. Nekabina visai. Tai kas, kad profesionaliai atlikta, bet nekabina. Gaila tik, kad visos šitos lyrinės dainos nesukrito į mūsų pusfinalį. Įdomu, kas į finalą nepateks? Albanija, Armėnija, Azerbaidžanas, Belgija, Nyderlandai ar San Marinas?

disco
disco
prieš 10 metus

man sita daina yra verciausia nugaleti

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Jaudinantis šou/pasirodymas labai padėtų šiai dainai, bet be jo vien dainoje nėra kažko labai kabinančio. Tačiau Azerbaidžanas pasistengs, kad ir vaizdas būtų geras, todėl ši daina turėtų gana aukštą vietą. Tačiau kol kas abejočiau jos šansais nugalėti.

as
as
prieš 10 metus

grazi balade

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 10 metus

dar viena išties graži daina..

Jonas
Jonas
prieš 10 metus

Nugaletoja!