Eurovizija 2014 (dalyviai)

Portugalijai „Eurovizijoje“ atstovaus atlikėja Suzy

suzyVėlų šeštadienio vakarą surengtame Portugalijos nacionaliniame finale susirungė penki atlikėjai, kurie kovojo dėl teisės atstovauti šaliai šių metų dainų konkurse. Dvi valandas trukusio renginio pabaigoje paaiškėjo, jog žiūrovai daugiausia savo balsų atidavė atlikėjai Susanai Motai, žinomai Suzy pseudonimu. Kiek mažiau nei po dviejų mėnesių mergina Danijoje atliks kūrinį „Quero ser tua“.

Antrojoje vietoje liko „Eurovizijos“ gerbėjų favorite laikyta Catarina Pereira, kuri per plauką nuo pergalės liko ir 2010 metais. Atrankoje taip pat nebe pirmą kartą dalyvavo ir Rui Andrade. Per ilgą transliacijos laiką duoklė buvo atiduota ir buvusiems šalies atstovams, ypač didelis dėmesys skirtas jau mirusiems atlikėjams, dainų autoriams

Primename, kad šiemet po vienerių metų pertraukos į konkursą grįžusi Portugalija pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, gegužės 6 dieną.

Suzy – „Quero ser tua“:

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Nors kitą vertus pirmam pusfinaly yra 7 dainos iš 16, kurių neturėtų būti finale. Todėl Portugalija turi šansą. Rimčiausias konkurentas Olandija.

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Negirdėjot kitų keturių dainų.. Šita dar pakenčiama. Bet apie finalą Portugalija eilinį sykį gali tik pasvajoti.

Erika
Erika
prieš 10 metus

o kosmareli….

lol
lol
prieš 10 metus

Bent jau grizo 😀

as
as
prieš 10 metus

siaubas. o kai kurie cia sako, kad Vilijos daina bloga.