Eurovizija 2014 (dalyviai)

Graikijos garbę gins Freaky Fortune ft. Riskykidd

graikija
MAD TV nuotr.

Šiais metais Graikija mini 40-ies metų jubiliejų „Eurovizijos“ dainų konkurse. Ta proga 2014 m. nacionalinė atranka buvo išties ištaiginga. Joje po komisijos ir žiūrovų balsavimo paaiškėjo, kad teisė ginti šalies garbę Kopenhagoje atiteko Freaky Fortune ft. Riskykidd su kūriniu „Rise Up“.

„EuroSong 2014“ dalyviai:
1. Crystallia – „Petalouda Stin Athina“;
2. Freaky Fortune ft. Riskykidd – „Rise Up“;
3. Kostas Martakis – „Kanenas De Me Stamata“;
4. Mark Angelo ft. Josephine – „Dancing Night“.

Kviečiame įvertinti Graikijos pasirinkimą.

Freaky Fortune ft. Riskykidd – „Rise Up“ (pasirodymas nacionaliniame finale):

„EuroSong“ renginyje pasirodė ne tik konkurso dalyviai, bet ir nemažai kviestinių svečių, tarp kurių buvo Elpida (1979) ir Tamta, Sofia Vossou (1991) ir Demy, Katerina Garbi (1993) ir Vegas, Kalomira (2008) ir Claydee, Pascalis, Marianna, Robert ir Bessy (1977) bei Melisses. Savo dainą publikai padovanos ir praėjusių metų šalies atstovas Koza Mostra feat. Agathon Lakovidis, kuris „Eurovizijoje“ užėmė 6 vietą.

Kokių rezultatų pavyks pasiekti naujiems Graikijos atstovams, sužinosime gegužės 6–10 d., kai Kopenhagoje šurmuliuos 59-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Neringa
Neringa
prieš 10 metus

Superine daina, verta aukstos vietos !!!

Stivz
Stivz
prieš 10 metus

Man nereli rise up to the sky! xd seniai esat ir nepatinka tokios dainos jum xd

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Aš už. Kažkas naujo eurovizijos scenoj. Ši daina yra iš tų, kurias kasdien girdime skambant radijo stotyse, o ne eurovizinės, kurių klausyti per radiją nesinori. Visada norėjosi eurovizijoj girdėti tokias dainas. Tačiau ir aš nesu tikras ar ši daina patiks apkerpėjusiems eurovizijos mėgėjams.

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

o idomu ar patiks klubine su repu maišyta? 😀 beje sakai nepatinka Europai klubinės? Norvergijos tai kaip ir klubinio tipo buvo ar klystu? ir ji laimėjo trečia vieta kalbu apie Margaret Berger – I Feed u my Love. 😉

Luxv
Luxv
prieš 10 metus

Tai šmaikštuolis tu piker, liaupsinimus tai mėgstat, o kritikos negalit pakęst. Nežinau ar pas tave tarp kojų yra kažkas gero, bet aš tik pasakau, kad man nepatiko ir tikrai nelaimės, nes tokios klubinės dainos nepatinka europai.

piker
piker
prieš 10 metus

Luxv tarp koju pas tave nieko gero.

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Džiaugiuos kad nugalėjo tokia daina Graikijos atranką 🙂 dar Josephinos su Mark Angelo ir Crystalios dainos buvo geros, bet ši geriausia 🙂 Rise Up, Rise Up to The Sky ! 🙂

Luxv
Luxv
prieš 10 metus

Nieko gero.

toxina
toxina
prieš 10 metus

gereusia siu metu daina asmeniskai taskomes! as ir mano chebra pirma kart tures uz ka balsuot eurovizijoje. 😀 CamOn RISE UP! ! !

Filip.
Filip.
prieš 10 metus

Mano top nr1!!! Rise Up!!!

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Tvirtam mano Top 5 ši daina yra 🙂