Eurovizija 2014 (atrankos)

Vokietijoje paskelbti jaunųjų talentų konkurso dalyviai

vokietija
Möller nuotr.

Šiais metais Vokietijos visuomeninis transliuotojas NDR nacionaliniame „Eurovizijos“ finale „Unser Song für Dänemark“ vieną vietą nusprendė skirti jaunųjų talentų konkurso nugalėtojui. Kaip skelbia eurovision.tv, vasario 27 d. viename iš klubų bus surengtas koncertas, kuriame ir paaiškės tas laimingasis atlikėjas. Šiandien buvo atskleisti 10-ies dalyvių vardai.

Jaunųjų talentų konkurso dalyviai:
1. Ambre Vallet iš Berlyno;
2. Bartosz iš Lemgo;
3. Caroline Rose iš Paryžiaus;
4. Cassie Greene iš Hamburgo;
5. Elaiza iš Berlyno;
6. Max Krumm iš Oberhauzeno;
7. Melanie Schlüter iš Frankenthalio
8. Nicole Milik iš Neusso;
9. Simonas Glöde iš Flensburgo;
10. Valentina iš Kelno.

Minėti 10 dalyvių buvo atrinkti iš 2200 muzikantų, kurie renginio sumanytojams pateikė interneto svetainėje www.youtube.com patalpintus įrašus.

Koncerto transliaciją bus galima stebėti per „Edelfettwerk“ klubo Hamburge „NDR Fernsehen“ ir „EinsPlus“ televizijos kanalus bei internetu vasario 27 d. nuo 23 val. (Lietuvos laiku). Renginio vedėja – Barbara Schöneberger, o „žaliajame kambaryje“ dirbs Janin Reinhardt.

2012 m. Vokietijai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs Roman Lob renginyje pristatys savo naują dainą „All That Matters“. Taip pat galėsime išvysti visus 7 jau aiškius finalistus: Das Gezeichnete Ich, Madeline Juno, MarieMarie, Oceana, „Santiano“, „The Baseballs“ ir „Unheilig“. Nugalėtoją, kuris iškovos bilietą į kovo 13 d. Kelne rengiamą nacionalinį „Eurovizijos“ finalą, lems televizijos žiūrovų balsai.

Daugiau informacijos apie Vokietijos nacionalinę atranką galite paskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus