EBU nuotr.
Eurovizija 2014 (atrankos)

Lietuvos atrankos devinto turo rezultatai paaiškės pirmadienį

monika linkyte 2014Šį vakarą LRT eteryje 5 kandidatai, siekiantys atstovauti Lietuvai, susirėmė dėl 4 vietų kitame atrankos ture. Visgi, paskelbus komisijos balsavimo rezultatus bei sustabdžius žiūrovų balsavimą, buvo pranešta, kad galutiniai rezultatai bus paskelbti pirmadienį.

Komisijos lentelė pasiskirstė taip:

  1. Monika Linkytė (33 taškai);
  2. Vilija Matačiūnaitė (26 taškai);
  3. Vaidas Baumila (25 taškai);
  4. Mia (21 taškas);
  5. Martynas Kavaliauskas (15 taškų).

Žiūrovų lentelė, nors ir nepatvirtinta dėl galimo balsų klastojimo, atrodo taip:

  1. Mia (1355 balsai);
  2. Martynas Kavaliauskas (1332 balsai);
  3. Vilija Matačiūnaitė (1302 balsai);
  4. Vaidas Baumila (1113 balsų);
  5. Monika Linkytė (1079 balsai).

Visi pasirodymai sutrumpintai:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

15 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
j
j
prieš 10 metus

o dainos „darkomos” dėl to, kad atlikėjai siekia pakeisdami aranžuotę kuo įmantriau pasirodyti ir išlikti konkurse. atsiminkit, Ieva nieko nekeitė ir iškrito, jos balsas visiškai neskambėjo anąkart parinktose dainose.

j
j
prieš 10 metus

vilijai blowing out cobwebs lievai atrodo vien dėl to, kaip ji pagrindinę priedainio eilutę dainuoja. nu nori nenori kliūna.
o šiaip pati daina blowing out cobwebs man asmeniškai nifiga nepatinka, silpna daina, neturinti joje nieko įdomaus. tokias dainas paprastai „praskipina” ir balsai skiriami kitoms.
galėtumėm išsiųsti arba Attention arba Worlds Apart arba Moniką su kokia dainą IŠSKYRUS jai netinkančias Take A Look At Me Now ir Worlds Apart, taip pat Let’s Share That Love Tonight, jos balsui visiškai netinka.

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Ieva Blowingout Cobwebs sudainavo geriausiai, po to Mia 🙂 apie Vilija nėra ko net kalbėt. ma nir pradžioj nepatiko kaip ji išdarkė SEL’o dainą savo kvailom keistom aranžuotėm. Aš Eurovizijoj noriu Matyti Moniką arba Mią nei vieno daugiau 🙂 Mia man daina Attention tikrai sudainavo geriau nei Vilija, ir jišauniai atlikea betkokią iš kunkursinių dainų 🙂 Monika dėėl Dainos it’s All About boy yra geriausia, su ja galėtų važ[iuoti ji i Eurovizija ir jai Miai kurta daina geriau tinka gražiau Monika atlieka ją 🙂 Monika tinka Attention ir Take a look at me now 🙂 Čia mano nuomonė 🙂 Kaip skao kiek žmonių tiek nuomonių 🙂 Galit pykt ižeidinėt, bet manęs tokiais savo „ginklais” neiveiksit :)))

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Nu dėl išdarkymo pritariu kitiem. bet kad vienas atlikėjas dainuota vien tas pačias pasirinktas dainas tai kategoriškai – NE. Vieni gali atlikti dainas geriau kiti prasčiau, todėl yra gerai kad visi jas sudainuoja. na o dėl išdarkymo na bent jau žinosit už ka finale tada nebalsuot 😀 jei kartos ta pati ššš…ą. 😀 Galėsit balsuot už nesugadintas dainas ( t.y. ju melodijas, ritma, stiliu) ir jų atlikimą 🙂

G.
G.
prieš 10 metus

kodel turi vaidas arba martynas krist butinai? galetu is panu iskrist kas nors, nepykciau. 😀 o siaip vaidas tobulas buvo vakar, tiko tos dainu versijos jam ziauriai 🙂 martynas, mia irgi neblogai pasirode.
ir tai nereiskia, kad butent su tokia versija i esc vaziuos, kokia atliko, nes, kol renkam atlikeja, tiesiog neidomu butu klausyt, jei visi atlikinetu ta pati varianta.
nors, kad ir kaip man patiktu tos originalios dainu versijos, vilijos blowing out cobwebs variantas buvo tragiskas ir geriau butu nekeitus ji ten nieko, nes tik isdarke daina. 😀

btw, dar yra ir programeles balsai+uzsienio komisijos, todel jusu skaiciavimai beverciai ir nieko neparodo, geriau neverkit cia ir palaukit rytojaus 😀

rusne
rusne
prieš 10 metus

Martynas 16, ne taip parasiau;D

rusne
rusne
prieš 10 metus

Man atrodo dabar skaiciuoja pagal euroviziniu balu sistema, tai tada Martynas gauna 10 balu is ziurovu ir 6 is komisijos, viso 18. Vaidas – 8+7=15, tada Vaidas krenta.

Rene
Rene
prieš 10 metus

O kur yra parasyta, kad, surinkus vienoda balu skaiciu, lemiamas balsas yra komisijos? Siaip visuose projektuose buna atvirksciai. Lemiamas balsas buna ziurovu puseje.
Pritariu tiems, kurie pasipiktino dainu perdirbimu. Kam taip neatpazistamai keisti dainas ir tikrai ne i geraja puse? Juk zmones LRT portale balsuoja uz pirmines versijas.

Erika
Erika
prieš 10 metus

Nesuprantu kam dainas taip darkyt? Vaidas „Attention” sudirbo, kaip ir Vilija sudirbo ta „Cobwebs” daina. Kraupu… kam sitaip daryt? Renkam viena daina ir nereikia jos sitaip arkyti. O del iskrito, tai lekt lauk turetu Martynas.

Filipas
Filipas
prieš 10 metus

Pritariu tau juokinga . ir tiesa sakant keista , kad nesusitvarko su vieno vakaro balsais kuriu ir siaip nera daug.. Na o idomumo delei galiu pasakyti tik tiek , kad ir Baumila ir Kavaliauskas surinko vienodai. cia jau vietomis. Komisija Baumila 3 + 4 (ziurovu) = 7:2= 3,5 . Kavaliauskas tas pats. Komisijos 5 + 2 (ziurovu) =7:2=3,5 . Ka tai reiskia? Ogi tai kad Kavaliauskas iskrenta o Baumila lieka , kadangi buvo aiskiai pasakyta tiek komisija tiek ziurovai turi itaka per puse tai yra 50/50 bet jeigu susumavus rezultate atlikejai turi tiek pat lemiamas balsas yra komisijos o tai reiskia kad Baumila lieka. Kavaliauskas atsisveikina (pats kaltas kad taip dainas pakeite i bloga puse) tikrai nebuvau pries ji. Na kagi paaiskinau ir durniui suprantamai taip kad jei kam sugadinsiu intriga nepykit tiesiog ten jau uzkniso kiti su tais savo nesamoningais taskais xD

juokinga
juokinga
prieš 10 metus

Pasakykit, kas gali buti per dainu perdarymai?? Zmones balsuoja uz viena, jiems patinkancia dainos versija, o atlikejas daina iskraipo neatpazistamai: taip kad islieka tik vienas dainos panasumas – zodziai! Nemanau, kad originalios dainos „Blowing Out Cobwebs” versijos salininkai, buvo susizaveje vakaryksciu Vilijos perdarymu… kam tada is viso tas balsavimas, jei leidziama isdarkyti dainas.. nubalsuosim uz viena, isvaziuos visai kita, tik su tais paciais zodziais…. ir kas blogiausia zymiai prastesne dainos versija…

p.s. Vilijos fanai, nereik uzsipulti manes, tiesiog daina paminejau kaip pavyzdi, bet man asmeniskai, Vilijos versija visiskai neskoninga ir neuzvedanti…
p.s.s. komisijai reiktu nusileisti iki paprastu zmoniu lygio ir neisradinet dviracio… Eurovizijos auditorija – plataus amziaus spektro, ivairiu kvalifikaciju zmones… jiems nereikia kazkokio tai menisko ir profesionalaus, taciau tik labai mazai daliai zmoniu suprantamos muzikos… daina turi buti uzvedanti, todel imant ta pati pavyzdi „Blowing Out Cobwebs”, nemanau kad Europos ziurovai suprastu tokia versija…

To Jūratė
To Jūratė
prieš 10 metus

Jūrate, ar tikrai nesupranti, kas ir kodėl balsuoja už Martyną..? Pagalvok.

Jūratė
Jūratė
prieš 10 metus

Nesuprantu, kodėl balsuoja už Martyną – juk kai kurias dainas jam akivaizdžiai per sunku išdainuoti…. Pagal esamą balsavimą, kaip suprantu Martynas ir Vaidas surinko vienodai. Tikrai būtų daugiau nei kvaila, jei iškristų Vaidas, kuriam komisija, įskaitant užsienio, davė aukštesnius balus.

Rimalda
Rimalda
prieš 10 metus

Geriausios Mia, Vilija, Monika+ berniuka del grozio ir siunciame juos visus.

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Jaučiu, jau balsus žada klastos. Ir aplamai jau nesąmonės čia darosi. Vienintelis dalykas kuris belieka LRT perleisti Erovizijos transliavimo teises kitam kanalui. nes LRT jau visiškai grybą pjauna.