Lietuvos Dainų Daina

Paaiškėjo visi „Dainų dainos“ finalistai

3b00582bKą tik pasibaigusiame pilname netikėtumų antrajame  pusfinalyje, paaiškėjo dar 5 atlikėjai, kurie kitą šeštadienį kovos dėl „Lietuvos dainų dainos“ titulo ir galimybės atstovauti šaliai gegužę vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Laidos pradžioje pagaliau buvo paskelbta, kas tie paslaptingieji atlikėjai, kurie užims diskvalifikuotų iš konkurso Deivio ir Rūtos Lukoševičiūtės vietas, tai – Jonas ir Skirmantė, bei grupė „Saulės kliošas“ .
Dar anksčiau šią savaitę buvo paskelbta, kad LRT į pusfinalį deleguoja Soliarį, Gretą ir SEL.

Antrojo pusfinalio rezultatai (skliausteliuose taškai):

  1. „69 danguje“ — „Meilės simfonija“ (110)
  2. Donatas Montvydas — „I remember the last time“ (95)
  3. Rūta Ščiogolevaitė — „Redemption“ (88)
  4. „Saulės kliošas“„Saulė“ (75)
  5. Jonas Čepulis ir Skirmantė — Uosilėli žaliasai“ (68)Į finalą nepateko:
  6. „el Fuego“ — „Žvaigždžių milijonai“ (53)
  7. Urtė Šilagalytė  — „The elegant blues“ (42)
  8. Asta Pilypaitė ir Onsa — „Labas(40)
  9. Soliaris, Greta ir „Sel“ — „Noriu žinoti“ (30)
  10. YVA“ — „Į dangų“ (16)

Praeitą šeštadienį nugalėję, vietas finale jau užsitikrino:

1. Sasha Son„Pasiklydęs žmogus“
2. Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė„Nelytėta viltis“
3. Linas Adomaitis — „Tavo spalvos“
4. Aurelija„Part of me“
5. Karina ir Milanno„Kelias pas tave“

Grupės 69 danguje, triumfavusios su daina „Meilės simfonija, pasirodymas:


Rūtos Ščiogolevaitės pasirodymas antrajame pusfinalyje:

Donatas Montvydas „I remember the last time“:

Visų pusfinalio pasirodymų vaizdo įrašai

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

37 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
As
As
prieš 15 metus

Donatas geriausiai dainuoja! Jo angliskas tarimas labai puikus, tai tikrai jokios gedos nepadarytu ir seip uzsienietes prabalsuotu uz toki grazuoliukai, kaip prabalsavo uz Dima.. :DD
69 danguje nesuzavejo…cia juk ne sokiu konursas ir ne tetras! O pas jas balso nera.. ;/ prabalsuojat uz jas tik uz ju papus (tikKarina nepasididinus)… ziuriu, kad cia niekam neidomus BALSAS!..
atsibuskit!..
Geriau balsuokit uz D.Montvyda ir nepasigailesit! 🙂

69 danguje metų daina? Atsaiprauskite
69 danguje metų daina? Atsaiprauskite
prieš 15 metus

Na tik choreografija 69 danguje galima ziūrėt – bet daina tik fiasko patirti gali. Nesąmones lietuviai balsuoja.

EZU
EZU
prieš 15 metus

Nu jau NE.Nuobodybiu nuobodybe tas Sasha ir Donatas 😛

skaiste
skaiste
prieš 15 metus

visas trejetukas fainas

Loo
Loo
prieš 15 metus

69 danguje saunuoles, pasirodymas pukius, taciau darydamos toky pasirodyma, darote sau meskos paslauga, toje vietoje, kur tuiri girdetis visi grazus balsai, KArina pradeda sokti ir jos balsas dingsta, o ji taip puikiai dainuoja, kone geriausiai
. Mantijos ne kokios, bet jos tik reprezentacines. As uz jus, sekmes;D

Dainius
Dainius
prieš 15 metus

Galiu pasakyti tik tai, jog tikrojoje Eurovizijoje bus galima scenoje buti tik 6 asmenims, taip kad grupei 69 danguje nelabai kas iseitu. Jos keturios, o kur dar backvokalas, kuris turi buti tikrai stiprus, kad kompensuotu ju labai silpna vokala, o ka jau bekalbeti apie choreografija ir pan. Ne, siai grupei neiseitu ispildyti sio pasirodymo esmes, nors daina tikrai labai gera, tokia tipine eurovizine daina, kazkiek net pataikaujanti kokybiskesnei rusisko popso auditorijai. Sveikinu mane suzavejo 69 danguje. Is antrojo pusfinalio siusciau Donata Montvyda. Pasirodyma ivertinciau 8 balais, vokala 9. Daina kip daina, be abejo, neeurovizine, nestandartine, todel butu tikrai sunkoka prasibrauti i finala, kuris bus labai atkaklus.

mumy
mumy
prieš 15 metus

http://www.youtube.com/watch?v=ILCx6KjDP3o paskaitykit komentarus ir tikiusi apie sasha susidarysit gera nuomone…ten paskutiniai psl….

mumy
mumy
prieš 15 metus

sasha sasha sasha sasha

EZU
EZU
prieš 15 metus

žmonės,nemyžčiokite taip dėl tų 6 žmonių ir kūrinio ilgio.Juk jos dar turės kelis mėnesius laiko sutrumpinti dainą,perdaryti pasirodymą,kad išliktų pagrindinės detalės.Betkokiu taveju,nei Sashoa,nei Montvydo dainos neatitinka standartų,o dar ir pasirodymai blankūs.
Aš tik už 69 danguje,nes vaizdas buvo pasakiškas – tetras,šokis.Skambiną ir dar vieną šokėją nusitemptų ir ok.Jau įsivaizduoju,kaip rodomas jų šokis per dainų recap’ą ir tai tikrai padarytų didesnį įspūdį negu Sashos kepurė ar Donato surauktas veidelis. PEACE

Salala
Salala
prieš 15 metus

O jeigu ir dainą sutrumpins, tai tuomet nebebus viskas taip „įspūdinga”, nes tam visam šou reikiaq kiek daugiau laiko nei 3 min.

Audrius
Audrius
prieš 15 metus

AR JŪS VISI PAKVAIŠOT.. EUROVIZIJOJE GALI DALYVAUTI TIK 6 ŽMONĖS SCENOJE, TAI KAIP JOS (69) PADARYS TĄ ŠOU. ATSIPEIKĖKIT
ČIA PROTINGOJI KOMISIJA LEIDO „DAINŲ DAINOS” KONKURSE DARYTI KAS KAIP TIK NORI. PADARĖ DIDELĮ BARDAKĄ. ĮDOMU KAIP ČIA DABAR VISKAS BUS.

Sara
Sara
prieš 15 metus

o man patiko 69 Danguje ir už jas finale balsuosiu ;D

mumy
mumy
prieš 15 metus

VIRGINIJA PRITARIU

mumy
mumy
prieš 15 metus

MIROSLOVAI PILNAI SU TAVIM SUTINKU 😀

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 15 metus

Kaip prisijuokiau iš 69. 😀 Tikiuosi neteks dar kartą juoktis per Euroviziją, nes bus graudu. Čia ne miuziklas ar teatras, ir tuo labiau ne Šokių Eurovizija, čia dainų konkursas

CopyPaste
CopyPaste
prieš 15 metus

SKANDALAS!!!!!!!
Rutos Sciogolevaites dainos motyvai ‘pasiskolinti’ is rusisko animacinio filmo ‘Letushshyj Korabl’ dainos ‘Esli By Sbylas Moja Mechta’.
Kadangi Deivio ‘Lietuva’ bei Rutos Lukoseviciutes ‘Trapus Zmogus’ buvo pasalinti del plagijavimo, LATGA privalo atkreipti demesi ir i Rutos Sciogolevaites ‘Redemption’ sutapimus su mineta animacinio filmo daina..

Animacinis filmukas: http://www.youtube.com/watch?v=nVKV_ziBdH4&feature=related
Ruta Sciogolevaite – ‘Redemption’: http://www.youtube.com/watch?v=5Ydrvwormmc
1:07 Rutos klipas ir 5:08 animaciniame filmuke.

eNz
eNz
prieš 15 metus

man atrodo 69 danguje ir vaziuos,kiek pamenu ant LT UNITED irgi vare suvarte visa slamsta ir nusiunte tas pats ir dabar tikiuosi aukstos vietos 😉

to Liudna
to Liudna
prieš 15 metus

ne tu durnas? kur tau scenografija ir ideja yra panasi? ir dar lygini su bilano daina isvis panasumo 0

Liudna
Liudna
prieš 15 metus

Gaila, kad nei vienas is cia parasiusiu neziuri Rusisku kanalu. Tikrai nebutu tiek rasanciu, kad 69 ispudingi, nes ideja nera ju! Venecijos karnavalo scenografija buvo pries kelis metus D. Bilano dainoje „Na beregu neba”, be to ir daina kazko panasi. Lietuva sius 69 su sia daina i Eurovizija, kuri vyks Maskvoje???:)))
http://www.youtube.com/watch?v=L2ybiFZnOv0&feature=related

Salala
Salala
prieš 15 metus

Na taip, visi kiti tik dainuoja, ir tik 69 danguje parodė vaizdą, bet užtat jos nedainuoja, jos tik rodo vaizdą.

uhu :D
uhu :D
prieš 15 metus

nu man patiko 6 pasirodymai. IR is penketuko nepatiko tik saules kliosas, siam pusfinaly sasha son turbut butu nepatekes i finala, arba butu pasiemes saules klioso vieta :D. 69 danguje vieninteles parode vaizda, visi kiti tik dainuoja. Nu bet finalas idomus bus, tik jau turiu nusistates pries kelis pasirodymus tai saules kliosas, sasha son, karina ir milano. visi kiti patinka man 😀

Nikita
Nikita
prieš 15 metus

69 danguje – vaizdas gražus, bet dainavimas – eina sau… net per ausį rėžė… geriau jau Donatas Montvydas iš šio pusfinalio, iš pirmo – Sasha Son.

maybe
maybe
prieš 15 metus

69 danguje padarytu šou atpirko vokalą.

Mg25m
Mg25m
prieš 15 metus

69 danguje ispudi padare neisdildoma ir paliko pedsakus sis pasirodymas, tai ,manau, butu tobula, kad i eurovizija vaziuotu sis pasirodymas ir si daina. Balsu jau prirodem, bet pasirodymo, dar nei vieno gero nebuvo. Na Lt- united tik. 69 daina lietuviska, tai dainu dainai tinka labai ir tokia ikvepianti, priedainis geras – rimta tokia, kaip pop daina, tai rimta. Skaiciau kazkur komentarus, kad sokis grazus, bet prie ko cia dainu eurovizijai? Pagalvojau ir supratau, kad klausimas durnas. Juk niekas dar nebuvo sujunges dainos su sokiu, Dainu eurovizijoje ir nerealu, akd pagrindine vokalyste dar ir susoka, na butume pirmi taip sauniai padare, pasirode, tai todel labai tikiuos, kad laimes jos! Labai!
Na dar labai suzavejo atlikimas ir daina Donato Montvydo. Irgi tiktu eurovizijai, bet dainu daina je iisrinktume angliska, tai ziauru butu!
Na bet viska apibendrinus – sie du pasirodymai yra verciausia ir isudingiausi bei idomiausi! Virpuliukai per kuna lakste ypac per 69 pasirodyma. Tik va nesuprantu kodel zmones taip balsuoja uz sasha son, uz dariu ir violeta, na dainos grazios ir visa ka, bet nuobodu vel tas pats per ta pati, jei kalbet apie dainu daina, tai zymiai geresniu dainu yra, zymiai vertingesniu ir tokiu, kurios vertos dainu dainos vardo, o cia depresukos eilines ir tokios dainos be sansu, kad suzavetu europa nors kiek, nei dainos, nei pasirodymai. Nes visi tiek prisiziureja tu lyriniu dainu, vibro balsu, baladziuir kai visad issiunciam kazka tikro, kad ir su nerealiu balsu, buna snypstas, niekas to nevertina, nes tai neidomu ir banalu, nuobodu.
Kai pamaciau 2pusfinalio tura, tai didziavausi zmonemis! ir taip sirgau, kad vai vai:)
Laimingai 69danguje ir Donatai!

Materialistė
Materialistė
prieš 15 metus

Begalo apsidžiaugiau 69Danguje pasirodymu.
Labai patiko.Ir susižavėjau ta idėja-šokiu.Buvo nuostabu.
Šįkart nusivyliau Montvydu.Pakeitė dainą,galima sakyti,iš esmės.
Nebepatiko visiškai.Nebebuvo to tokio paslaptingo „no no no”.
O ir kai tos užuolaidos (?) ar kas ten nusileido praeitą kartą,atrodė gražiau.
Mano manymu,į Euroviziją tinka arba 69Danguje,arba Adomaitis.
Būtų buvęs ir Montvydas,bet…

EZU
EZU
prieš 15 metus

Labai dziaugiuosi,kad 69 parode grazu sou.Zinoma,dainos trukme net 5 minutes,taciau ja patrumpinus,sumazinus pasirodymo elementu skaiciu,butu saldainiukas.Palaikau sia grupe (nors niekada ja nesizavejau).Ideja yra.Nepamirskime,kad Europai jau rodeme,kad turime balsingu ir nelabai atlikeju,o PASIRODYMA turejome tik viena (LT united).Tad,manau,tikslingiau butu isusti sia grupe arba Lina Adomaiti,kurio kurinys pasizymi originalumu.Vis kita – grazhu,bet BLANKU.
Donatas Montvydas patiko,kaip kurinius atliko Vitebske (jam nebuvo lygiu).Si karta jo kurinys nesuzavejo.Be to,pasirodymas primena Dima Bilana (rasykite,ka norite,bet tikrai kazkuo pirmena).
Patiko Ruta Sciogolevaite – nuostabus vokalas, balade stipri, dainuojama beveik be priekaistu. II vietos verta.
Sasha Son dainuoja graziai,tik velgi, jokio pasirodymo.Na,kintancios sviesos gal ir idomiai atrodo, taciau vis tai kiek nuobodoka.
Na,atrodo,paminejau visus favoritus. All in all,turime kelias stiprias balades ir kelis originalesnius kurinius bei pasirodymus. Tikiekimes,kad laimes geriausi. 🙂

tas pats
tas pats
prieš 15 metus

man kazkaip keli akordai is rutos dainos priedainio primena bitlu yesterday gabala gal del to tokia nebloga daina bet kas liecia lrt grupe as pries ja nieko neturiu bet jos akomponavimas visiskai pakeicia dainos skambesi ir kartais daina praranda savo savituma nes ji nera sukurta liaudiskai tariant dainuoti gyvai.O siaip tai geriausiai siandien pasirode 69 danguje buvo sou ir melodija nebloga o donatas daina visiskai sudarke net nezinau ka pasakyti geriausia sios dainos versija mano nuomone buvo pati pirmoji be jokiiu priedainio aranzuociu. Tai tiek butu mano pastebejimu

eNz
eNz
prieš 15 metus

zinau tai ir sakau ara 69 arba montvyduka i maskva!

blabla
blabla
prieš 15 metus

žiūrėjau ir gailėjaus kad žiūrėjau, vistiek Montvydas geriausias ;P

eNz
eNz
prieš 15 metus

dabar isvis nesigyrdejo back’o tu isvis tv ziurejai?

blabla
blabla
prieš 15 metus

ka čia nusišneki pritarentieji gerai su dainavo ne jos

eNz
eNz
prieš 15 metus

blabla eik tu patylek gerai,gerai pasirode puikiai sudainavo

blabla
blabla
prieš 15 metus

kaip susinervinau, kad 69danguje pirmą vietą pajemė. Šūdą pamalė ant scenos, be to šokio jų pasirodymas būtų nieko vertas. Nors dainuojantys žmonės būtų pirmoj vietoj, o čia jaučiu tai Godai buvo mikrofonas išjungtas. ir šeip. ai nu ką žinau debilizmas. Cirką daro ir viskas. ;XX

eNz
eNz
prieš 15 metus

jooo 69 danguje nustebino ziauriai gerai pasirode,Donatas Montvydas pasieme is manes ideja kad kai iskrenta su ta balerinos irgi gerai,bet patarciau kad butu daugiau zaidimo su sviesa kad aky ziurovu pritrauktu tai,juk tai TV konkursas ir ziurovai visgi daugiau uz nustebima balsuoja,del sciogolevaites nelabai patiko bet suzavejo kad apsiverke siaip manau geriausiai lietuva atstovautu donatas montvydas bei 69 danguje

Tautvis
Tautvis
prieš 15 metus

Prieš LDD pusfinalį nesitikėjau, kad 69 danguje užims 1 vietą. Pasaka!!! !

Ajvoo
Ajvoo
prieš 15 metus

Mano topas ir buvo pirmasis trejetukas patekęs į finalą. Labai nustebino 69 Danguje, Eurovizinos+ dar daugiau pasirodymas mano manymu. Donatas taip pat labai gerai pasirodė, patiko, net labiau, nauja versija. Finale bus aštri kova ;]