Eurovizija 2014 (dalyviai)

Izraelio vėliava 2014 m. patikėta dainininkei Mei Feingold

mey_feynIzraelio transliuotojas IBA paskelbė, kad šių metų gegužės mėn. į Kopenhagą (Danija) atstovauti šaliai vyks Mei Feingold. Šiais metais buvo nuspręsta nerengti pompastiškos nacionalinės atrankos, kaip tai daryta pernai. Laimingasis šalies atstovas buvo išrinktas iš trijų kandidatų uždaroje atrankoje. Atrankoje, be jau minėtos atlikėjos, susigrūmė Maja Buskila ir Ela Doron, tačiau galutinį sprendimą priėmusi IBA komisija nusprendė, kad Mei Feingold – tinkamiausia kandidatė.

Daina, kurią dainininkė atliks didžiosios „Eurovizijos“ scenoje, bus išrinkta vėliau. Iš viso atrankai bus pateikti 3 kūriniai.

Kaip rašo eurovision.tv, Mei Feingold – šalyje vykstančio muzikinio projekto „Israeli Idol“ dalyvė, taip pat yra atlikusi kelis vaidmenis miuzikluose ir dainavusi grupėje „Limousine Express“.

Pasak Jitžack Sonnenšine – vieno iš komisijos narių, rinkusių šalies atstovą, – M. Feingold yra geriausia atlikėja, galinti tinkamai atstovauti savo šaliai, nes kaip tik šiuo metu ji yra pasiekusi karjeros viršūnę gimtinėje. Prieš akis – dar viena svarbi misija – išrinkti tinkamiausią dainą.

Kviečiame paklausyti ir įvertinti vieną iš Mei Feingold atliekamų dainų.

Mei Finegold – „Leaf in the wind“:

Primename, kad 2013 m. Izraeliui atstovavo atlikėja Moran Mazor su daina „Rak Bishvilo“. Pusfinalyje užėmusi 14 vietą, į didįjį finalą šalis tais metais nepateko. Kaip Izraeliui seksis 59-ojoje didžiosios „Eurovizijos“ scenoje, sužinosime jau gegužės mėn. 6, 8, 10 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus