Eurovizija 2009 (dalyviai)

Paskelbta AySel daina [atnaujinta]

Vakar paaiškėjo, jog Azerbaidžano atstovė „Eurovizijoje“ — Aysel Teymorzadeh (AySel) Maskvoje atliks dainą „Always“. Dainos autorius yra žymusis Arash (tikrasis vardas ir pavardė — Arash Labaf).

„Vos tik pamačiau AySel nuotraukas, supratau, jog ši daina, kurią parašiau per vieną naktį, yra skirta būtent jai… “— sakė iranietis Arash.

Azerbaidžano atstovė pasirodys antrajame pusfinalyje, kuriame taipogi dainuos ir Lietuvos atstovas (arba atstovė).

Atnaujinimas

Vakar, specialiai komisijai nusprendus, buvo nutarta, jog  „Eurovizijos“ scenoje Maskvoje AySel užlips kartu su dainos „Always“ autoriumi Arash. Pats Arash labai palankiai sutiko šią naujieną: „Savaime suprantama, man, kaip dainininkui tikrai nesinori būti „antrajame plane“, tad džiaugiuosi turėsiantis garbės kartu su AySel sudainuoti ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos, juolab, kad pats domiuosi šiuo dainų konkursu“ — kalbėjo Arash.

Pati daina bus paviešinta kovo mėnesio vidury, vienoje iš Europos šalių sostinių, tikėtina Švedijos nacionalinio finalo metu.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
saulutė
saulutė
prieš 14 metus

Šaunuoliai, jie man labai patiko, verti pirmos vietos, SĖKMĖS.

EZU
EZU
prieš 15 metus

Šiemet jie laimės.Duodu 90 procentų.O mes nepateksim į finalą (haha)

uhu :D
uhu :D
prieš 15 metus

o arash pamatysim tikrai idomiai 🙂 anais metais azerbaidzanas patiko simet panasu ir vel 🙂

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.