Eurovizija 2014 (atrankos)

Šiandien Azerbaidžane prasideda „Eurovizijos“ atstovo paieškos

azerbŠiandien prasideda atrankų maratonas, kurio tikslas – išrinkti tinkamiausią atlikėją, atstovausiantį Azerbaidžanui Kopenhagoje vyksiančioje „Eurovizijoje“. Kandidatai, siekiantys nugalėtojo titulo, sausio 9–15 d. turės pasirodyti 8 atrankose, rengiamose skirtinguose šalies miestuose. Nacionalinis Azerbaidžano transliuotojas „Ictimai“ pranešė, kad muzikos talentų paieška „Boyuk Sehne“ taps tramplinu į didžiąją „Eurovizijos“ dainų konkurso sceną. Atranka vyks 7 savaites, o finalas planuojamas kovo mėnesį.

Boyuk Sehne“ datos ir vietos:

1. Sausio 9 d. – Sumqayıt, Gəncə;
2. Sausio 10 d. – Lənkəran, Yevlax;
3. Sausio 11 d. – Şirvan, Şəki;
4. Sausio 12 d. – Quba;
5. Sausio 13 d. – Baku;
6. Sausio 5–16 d. – Baku (finalinis pasirinkimas).

Daugiau detalių apie Azerbaidžano nacionalinę atranką bus paskelbta vėliau. Tačiau labiausiai tikėtina, kaip rašo eurovision.tv, kad šalies atstovas paaiškės kovo mėn. viduryje – prieš pat delegacijų vadovų susitikimą Kopenhagoje.

Primename, kad 2013 m. Azerbaidžanui atstovavo Farid Mammadov su daina „Hold Me“. Didžiajame „Eurovizijos“ finale atlikėjas liko tik per žingsnį nuo pergalės ir užėmė 2 vietą. Kaip seksis Azerbaidžano atstovui šiais metais, sužinosime gegužės 6, 8, 10 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus