Eurodiena.lt

„Eurodienos apdovanojimai 2013“: kviečiame balsuoti visose nominacijose

EA2013LOGO3„Eurodienos apdovanojimai 2013“ – tai projektas, skirtas Lietuvos publikai simboliškai išrinkti bei paminėti tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi. Daugiau informacijos apie apdovanojimų eigą rasite, paspaudę čia.

Judame tiesiai apdovanojimų finišo link ir šiandien kviečiame iš karto balsuoti keturiose likusiose nominacijose, o jeigu to dar nepadarėte — ir ankstesnėse kategorijose, paspaudus čia.

Metų vaizdo klipas: vaizdo klipus savo kūriniams šiemet paruošė net 29 šalių atstovai, o Jūs bei „Eurodienos“ komanda išrinko penkis geriausius. Kviečiame rinkti savo favoritą.

[polldaddy poll=”7684032″]

Graikija:

Italija:

Nyderlandai:

Ukraina:

Vokietija:


Geriausias į finalą nepatekęs pasirodymas: šiais metais po kiekvieno pusfinalio atsisveikinome vos su 6–7 šalių atstovais, tačiau neabejojame, kad kai kurie iš jų, Jūsų manymu, buvo verti finalo scenos. Kol nėra sukurta tobula balsavimo sistema, belieka bent simboliškai išrinkti labiausiai neįvertintą pusfinalių dalyvį.

[polldaddy poll=”7684035″]

Austrija:

Izraelis:

Juodkalnija:

Latvija:

San Marinas:


Labiausiai neįvertintas finalo pasirodymas: žiūrovo nuomonė ir „Eurovizijos“ rezultatai dažnai būna gana skirtingi. Gal užėmusi 20 vietą estė Jums buvo verta pirmojo trejeto? O gal lentelės pabaigoje likusį pasirodymą norėjote matyti bent jau dešimtuke? Galbūt 9 vietos savininkė Anouk, anot Jūsų, buvo verta pergalės? Kviečiame rinkti labiausiai neįvertintą finalo pasirodymą.

[polldaddy poll=”7684042″]

Nyderlandai (9 vieta):

Estija (20 vieta):

Vokietija (21 vieta):

Prancūzija (23 vieta):

Airija (26 vieta):


Geriausiai apsirengę atstovai: apranga – neatsiejama ir svarbi „Eurovizijos“ konkurso dalis, kuriant bendrą pasirodymo įspūdį. Atlikėjų rūbai kartais prikausto žiūrovo dėmesį prie ekrano labiau negu daina ir tampa įdomiu diskusijos objektu. Kviečiame išrinkti geriausių sceninių drabužių savininką.

[polldaddy poll=”7684044″]

Dennis Stachel (EBU) nuotraukos.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.