Gyvenimas po Eurovizijos

Estijai atstovavę Brigit ir Ott išleido naują dainą

BirgitOttKaip praneša eurovision.tv, gruodžio mėn. Estijai 2013 m. „Eurovizijoje“ atstovavusi atlikėja Brigit Õigemeel išleido savo ketvirtąjį albumą, pavadinimu „Uus Algus“. Vieną iš dainų ji įrašė kartu su 2012 m. taip pat Estijai atstovavusiu Ott Lepland.

Tai jau ne pirmas dainininkų darbas kartu – 2011 m. jie surengė Kalėdinių koncertų turą. Šį kartą jie suvienijo jėgas, kad įrašytų dainą naujam Brigit albumui. Baladė „Pea Meeles Head“ dar kartą patvirtina didžiulį Brigit ir Ott talentą.

Pasiklausyti ir įvertinti dainą galite, paspaudę čia.

Primename, kad 2013 m. Malmėje (Švedija) Brigit su daina „Et Uus Saaks Alguse“ finale užėmė 20 vietą. O 2012 m. Baku (Azerbaidžanas) vykusioje „Eurovizijoje“ Ott Lepland daugybę klausytojų pakerėjo savo atlikta nuostabaus grožio balade „Kuula“ ir galėjo džiaugtis į Estiją parvežęs 6 vietą finale.

Kviečiame dar kartą prisiminti jų pasirodymus didžiosios „Eurovizijos“ scenoje.

Brigit – „Et Uus Saaks Alguse“

Ott Lepland – „Kuula“

Vienas iš Estijos nacionalinės atrankos „Eesti Laul“ teisėjų pastebėjo, kad pastaraisiais metais labai daug dėmesio skiriama dainoms estų kalba. Tad nieko nenustebintų, jei ir 2014 m. Kopenhagos (Danija) scenoje išgirstume estų kalbą.

Primename, kad Estijoje nacionalinės atrankos pusfinaliai į „Euroviziją“ vyks vasario mėn. 14 ir 21 d., o finalas – kovo mėn. 1 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus