Eurodiena.lt

„Eurodienos apdovanojimai 2013“: geriausiai apsirengę atstovai bei specialus apdovanojimas

EA2013LOGO3„Eurodienos apdovanojimai 2013“ – tai projektas, skirtas Lietuvos publikai simboliškai išrinkti bei paminėti tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi.

Šiandien pristatome paskutines dvi apdovanojimų kategorijas. Daugiau informacijos apie apdovanojimų eigą, taip pat balsuoti ankstesnėse kategorijose iki rugsėjo 6 dienos imtinai galite, paspaudę čia.

Geriausiai apsirengę atstovai: apranga – neatsiejama ir svarbi „Eurovizijos“ konkurso dalis, kuriant bendrą pasirodymo įspūdį. Atlikėjų rūbai kartais prikausto žiūrovo dėmesį prie ekrano labiau negu daina ir tampa įdomiu diskusijos objektu. Kviečiame išrinkti geriausių sceninių drabužių savininkus.

Šiose nuotraukų galerijose galite prisiminti, kaip scenoje atrodė visi konkurso dalyviai:
Finalas
Pirmas pusfinalis
Antras pusfinalis

[polldaddy poll=”7362632″]

 

Specialus apdovanojimas: tai apdovanojimas už tai, kas netilpo į ankstesnių 15 nominacijų rėmus. Čia nerasite balsavimo variantų, nes juos sukursite būtent Jūs! Apačioje esančioje formoje įrašykite, kam ir už ką skirtumėte dar vieną apdovanojimą. Jūsų siūloma nominacija gali būti įdomi, šmaikšti arba visai paprasta. Iš visų siūlomų variantų, geriausius 3–5 išrinks „Eurodienos“ komisija.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.