Eurovizija 2013 (renginys)

Antroji Bulgarijos ir Islandijos atstovų repeticija

Bulgarija
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Bulgarijos atstovai — Elitsa & Stojan scenoje pasirodė su trimis dainuoti padedančiomis vokalistėmis, kurios vilki nacionaliniais motyvais papuoštus kostiumus, bei dūdmaišiu grojimą imituojančiu vaikinu. Pasirodymas beveik nepasikeitė: tas pats tamsus fonas, scena daugiausiai apšviesta raudonos ir mėlynos spalvų šviesomis.

Primename, kad 2007 metais Elitsa & Stojan „Eurovizijos“ konkurse užėmė aukštą 5 vietą. Kokios vietos duetas bus vertas šiais metais, Europa nuspręs gegužės 16 dieną antrojo pusfinalio metu.


Islandija
Sander Hesterman (EBU)nuotr.

Po energingo bulgarų pasirodymo į sceną žengė Islandijos viltis Eyþór Ingi su lyriška balade „Ég á Líf“. Tamsiai mėlynai apšviestos scenos fone kartu su atlikėju matome keturis pritariančiuosius vokalistus. Viso pasirodymo metu fone galime grožėtis įvairiais Islandijos vaizdais. Lyrinį kūrinį atliekantis Eyþór jaučiasi užtikrintai, o jo vokalas skamba nepriekaištingai.

Ar pavyks Islandijai patekti į „Eurovizijos“ konkurso finalą, priklausys ir nuo Jūsų balsų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rimalda
Rimalda
prieš 10 metus

Aš balsuosiu už Islandiją.

EJ
EJ
prieš 10 metus

Kai muša būgnus,primena kėdės girgžtesį…

Furija
Furija
prieš 10 metus

Islandija, pavaryk! 😀

Tigra
Tigra
prieš 10 metus

Man Islandijos balede labai patinga:)

EJ
EJ
prieš 10 metus

1.Elista&Stojan-Samo Shampioni(Bulgarija):Daina linksma,įdomūs judesiai ir vaidinimai,o nepatiko kad tos pritariančios dainininkės nejudėjo ir kad užrėkė po būgnų mušimo,mano favoritai:)

2.Eythor Ingi-Èg À Lif(Islandija):Graži beladė ir verta finalo,man patiko.