Eurovizija 2013 (renginys)

Antrąjį kartą repetavo Latvija, San Marinas ir Makedonija

PER
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šeštadienio repeticijas pradėjo Latvijos atstovai — grupė „PeR“. Antrąjį pusfinalį atidarysiantys vaikinai scenoje pasirodė su dviem muzikos instrumentais grojančiais vyrais. Vaikinų sceninė apranga yra panaši į matytą nacionaliniame finale: Ralfs vilki pilkos, o Edmunds — juodos spalvos blizgančių drabužių derinį.

Daugiausiai violetine ir alyvine spalva apšviestoje scenoje, visos dainos metu, vaikinai daug juda.

Ar Europai patiks latvių dinamiškas pasirodymas, sužinosime gegužės 16 dieną.


Valentina

Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Po Latvijos vaikinų į sceną savajai antrai repeticijai lipo San Marino atstovė Valentina Monetta. Mėlynai apšviestoje scenoje Valentina ir dvi šokėjos pasirodo su raudonomis suknelėmis, kurias gaubia juodos skraistės. Antrus metus iš eilės konkurse dalyvaujanti atlikėja jaučiasi užtikrintai, o jos vokalas skamba nepriekaištingai.

Ar pavyks San Marinui pirmą kartą įveikti pusfinalio barjerą, Europos žiūrovai ir komisija nuspręs gegužės 16 dieną.


Makedonija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Valentinos į sceną savo antrajai repeticijai  žengė antrajame pusfinalyje treti pasirodysiantys Makedonijos atstovai Lozano ir Esma. Esminis pasikeitimas yra tas, kad konkurso metu dueto kūrinys „Pred da se razdeni“  skambės tik makedonų ir romų kalbomis.

Šiandien atlikėjai pasirodė su sceniniais kostiumais. Esma vilkėjo raudoną „Swarovski“ kristalais puoštą suknelę, o Lozano — juodos ir baltos spalvų drabužių derinį.

Makedonijos pasirodymo metu dominuoja tamsiai mėlyna ir violetinė spalvos, tačiau tam tikrais momentais fone atsiranda ir geltonų blyksnių.

Kartu su dvejomis pritariančiosiomis vokalistėmis dainavusios Esmos, kaip ir solinę partiją atlikusio Lozano, balsai skambėjo užtikrinčiau nei pirmos repeticijos metu.

Ar Makedonijai pavyks antrus metus iš eilės dalyvauti konkurso finale, Europa spręs kitą savaitę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
tadas
tadas
prieš 10 metus

Issami. 🙂

EJ
EJ
prieš 10 metus

1.PeR-Here We Go(Latvija):pasirodymas linksmas,užvedantis,nuotaikyngas,betnemanau ar Europai patiks toks brolių latvių pasirodymas,nors visko gali būt

2.Valentina Monetta-Crisalide/vola(San Marinas):Labai įdomus,balsyngas,nenuobodus ir cheorografiškas San Marino pasirodymas šaliai gali atnešti net bronzo vietą,ar kitą penkiatuke,nenustepčiau jai Valentina nugalėtu.Mano favoritė.

3.Esma & Lozano-Pred Da Se Razdesi(Makedonija)-Na žmogaus balsas nebe auksinis,kam jį leisti,pats Lozanas manau susitvarkytu su keleta šokėju ir jaunos atlikėjos solo,nemanau kad toks ausiai nemalonus pasirodymas Europai patiks,nors žiūrint kita prasme,manau jie turi patekti į finalą savo kaimynėlių Serbų,Kroatų,Slovėnų ir Albanų pagalba,tad neskubam jų spyrti iš finalo:D.
Na kaip jum mano nuomonė?