Eurovizija 2013 (renginys)

Scenoje – Ukrainos, Nyderlandų ir Juodkalnijos atstovai

Ukraina

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Septintu numeriu į sceną antradienį žengsianti Ukrainos atstovė Zlata Ognevič antrosios repeticijos metu padarė minimalius pakeitimus. Pirmiausia, milžinas, atnešantis merginą ant scenos, nelieka sėdėti šone, o visiškai pasišalina. Taip pat Zlata šiandien vilkėjo blizgančią mėlynos, vyšninės ir violetinės spalvų suknelę, įdomią apranga dėvėjo ir aukštaūgis Igoris Vovkovinskis. Scena daugiausia apšviesta mėlyna spalva, didžiąją kūrinio dalį leidžiami dirbtiniai dūmai. Pasirodymui įspūdingumo prideda ir puikiai skambantis Zlatos balsos. Lažybininkai Ukrainai žada itin aukštą vietą, o kaip bus iš tikrųjų, sužinosime jau po keturių dienų.


Nyderlandai

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Ukrainos savo antrajai repeticijai į Malmės areną atvyko Nyderlandų atstovė Anouk. Mergina visą pasirodymą stovi priekinėje siaurojoje scenos dalyje, tam tikromis vietomis su ja dainuoja ir trys pritariantys vokalistai. Savo galingu balsu Anouk dainą „Birds“ atlieka apsiribodama minimaliais judesiais, tačiau scenoje atrodo visiškai atsipalaidavusi. Fonas nuo pirmosios repeticijos nepasikeitė – tamsiai apšviestos scenos galinėje dalyje didžiąją kūrinio dalį šmėžuoja debesys, paukščiai.


Juodkalnija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Juodkalnijos atstovai, grupė „Who See“ ir vokalistė Nina Žižič, antrosios asmeninės repeticijos metu nieko nauja neparodė. Be abejo, vaikinų dėvimi kosmonautų kostiumai privers atkreipti žiūrovų dėmesį. Scenoje daugiausia dominuoja žalia ir geltona spalvos, pasirodymo metu leidžiami dirbtiniai dūmai. Savo plačias vokalines galimybes rodanti Nina nevengia ir judesio. Visgi, Juodkalnijos šansai patekti tarp dešimties laimingųjų finalistų neatrodo labai dideli.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
EJ
EJ
prieš 10 metus

Na norėčiau kad Juodkalnija patektų į finalą,nes jie niekada ten nebuvo,Nyderlandai tai fantastika,sakykit ką norit,net Anouk balsas gyvas toks stiprus ir galingas,kad nenustepčiau kad ją šalys teigiamai įvertinų ir nugalėtų,o Ukraina irgi gražiai,nors pasigedau vyro pritariančio balso kaikur,nors ji ir visų numilėtinė manau 4 vieta jai tiktų.

k
k
prieš 10 metus

Nyderlangai gražu.

Brat2va
Brat2va
prieš 10 metus

Senseless parasyk.savo skypa turim apie ka pasikalbeti.

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Ukraina – viskas tiesiog SUPER, tik suknelė perdaug „blizganti”.
Nyderlandai – laidotuvių daina. Juoda suknelė, tamsi scena…
Juodkalnija – nesusipratimas kažkoks. Ir dar kaip dabar juos pradėjo vertint, kad jie pateks… net 2.20 koef beliko.

o_O
o_O
prieš 10 metus

kas ten per kosmonautai 😀 😀 😀

aik
aik
prieš 10 metus

Juodkalnija nepateks,nieko gero..

Karolis
Karolis
prieš 10 metus

Kad ir kokia baisi būtų suknelė, bet Ukraina manau laimės. Tikiuosi, kad laimės. Ji kerinti.

LOLO
LOLO
prieš 10 metus

Juodkalnija 100 pateks , nes issiskiria,Ukraina taip pat Nyderlandai manau liks uz borto

edvis
edvis
prieš 10 metus

Ukraina ir Nyderlandija 100 proc pateks i finala o va Juodkalnija 100 proc nepateks