Eurovizija 2013 (renginys)

Ketvirtadienio repeticijas pradeda energingieji graikai

Graikija
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Pirmieji šiandien scenoje pasirodė devintuoju numeriu pusfinalyje dainuosiantys Graikijos atstovai – grupė „Koza Mostra“ ir Agathonas Iakovidis. Jie vietą finale sieks iškovoti su kūriniu „Alcohol is free“.

Pasirodymo metu scenos centre stovi Aganthonas, tuo tarpu likę vaikinai yra aplink jį. Jeigu vyriausiasis dalyvis apsiriboja minimaliais judesiais ir tik groja styginiu muzikos instrumentu, tai kiti keturi „Koza Mostra“ nariai, išskyrus būgnininką, nuolatos daug juda, tad pasirodymas neatrodo statiškas.

Scenoje vyrauja įvairios spalvos, priedainio metu pilkame fone nuolatos slenka daugybė geltonų vertikalių juostų. Šiandien vyrai pasirodė su paprastais drabužiais, tad kaip graikai atrodys pusfinalio metu, kol kas išlieka paslaptis.

Nuo 2004 metų Graikija „Eurovizijoje“ demonstruoja puikius rezultatus. Šalis aštuonerius metus iš eilės užėmė vietas pirmajame dešimtuke, deja, pernai šią rezultatų seką nutraukė vos 17-oje vietoje likusi Elefteria Eleftheriou. Kaip Europa įvertins šį energingą pasirodymą, sužinosime jau po savaitės.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
edvis
edvis
prieš 10 metus

viena prascausiu siu metu dainu

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Linksma Incultiška daina, tik geresnė.