Eurovizija 2013 (renginys)

„Klapa s mora“ į sceną žengs su kunigaikščių kostiumais

kroatija-repeticija-1
Sander (EBU) nuotr.

Ketvirtu numeriu Malmėje šiandien savo pusvalandį scenoje išnaudojo balsingasis Kroatijos šešetas. Klapos stiliaus kūrinys „Mižerja“, kaip visad, buvo atliktas nepriekaištingai. Vyrų pasirodymas yra visiškai statiškas, sutelktas į dainą bei vokalą.

„Klapa s mora“ kolektyvas tiesioginiame eteryje, kaip ir pirmos repeticijos metu, į sceną žengs su tradiciniais Kroatijos kunigaikščių rūbais. Šalies atstovams šiandien fone talkino naktinį žvaigždėtą dangų primenantis mėlynas fonas bei raudonos spalvos elementai.

Ar tradicinis kūrinys, išsiskiriantis iš „Eurovizijos“ konteksto, tikrai bus pakankamas koziris kroatų kovoje dėl bilieto į finalą, paaiškės ne už ilgo, tačiau išankstinėmis prognozėmis grupė pusfinalyje gali nesunkiai užimti vieną iš paskutinių viršutinio dešimtuko pozicijų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
edvis
edvis
prieš 10 metus

vieni baisausiu šiais metais galejo gal kazka kita išrinkti o siap nelabai manau jog žiurovai balsuos manau komisija duos nemazai balu labai tikiuosi jog nepateks bet speju pateks o ten tikiuosiu zemos vietos jiem

Brat2va
Brat2va
prieš 10 metus

Sveiki, ar gali kas paaiskinti kodel kofas iki 1.40 nuktrito kad pateks? 🙂

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Tikiuosi nepateks, nu prie ko čia vokalas, jei daina išvis netinkanti tokiam konkursui. Tokią kaip Estijos pateisinu, bet Kroatijos… sorry, niekaip nesuprantu. Tikiuosi ir komisija pagalvos, neduos užsimerkę balus už nieką.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.