Eurovizija 2013 (dalyviai)

Išrinkti gražiausi 2013 metų „Eurovizijos“ dalyviai

Šiandien baigėsi jau penktą kartą „Eurodienos“ surengti simboliniai žaviausių „Eurovizijos“ konkurso dalyvių rinkimai. Gražiausius rinkote dviem etapais — pirmiausia, galėjote balsuoti net už septynius dalyvius. Tiek jų pateko į finalinį balsavimą, kuriame turėjome pasirinkti jau tik vieną merginą ir vaikiną.

„Misterio Eurovizijos“ rinkimuose jau antrus metus iš eilės triumfuoja Lietuvos atstovas. Šiemet mūsų šalies garbę jau po kiek daugiau nei savaitės ginsiantis Andrius Pojavis finaliniame etape surinko 40,81 % visų balsų. Tuo tarpu, merginų rinkimuose, surinkusi net 44,26 % balsų, pergalę iškovojo Ukrainos atstovė Zlata Ognevič.

LietuvaUkraina

Antrąsias vietas užėmę dalyviai stipriai atsiliko nuo rinkimų lyderių. „Misterio“ kategorijoje antrąją vietą užėmė Azerbaidžanui atstovausiantis Farid Mammadov. Už vaikiną balsavo 19,12 % „Eurodienos“ skaitytojų. „Mis“ kategorijoje su 13, 77 % balsų antroji liko Vokietijos grupės „Cascada“ vokalistė Natalie Horler.

AzerbaidžanasVokietija

Lyderių trejetuką užbaigia 12,5 % balsų surinkęs Italijos atstovas Marco Mengoni ir 11,48 % balsų sulaukusi Estijos viltis Birgit Õigemeel.

ItalijaEstija

Kaip šiemet seksis gražiausiems šių metų konkurso dalyviams, paaiškės jau greitai. Primename, jog 2012 metų rinkimų nugalėtojai — Donny Montell ir Ivi Adamou — „Eurovizijos“ finale užėmė atitinkamai 14-tą ir 16-tą vietas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gaga
gaga
prieš 10 metus

Andrius? wtf? kazkoks slykstyne

Rimalda
Rimalda
prieš 10 metus

Vertas. Gali dirbti TV projektuose.

k
k
prieš 10 metus

Andrius, taip ir turėjo būti.

!
!
prieš 10 metus

andrius, nejuokinkit :DD

me
me
prieš 10 metus

Dėl Andriaus sutikčiau, nors man Jonas iš Šveicarijos vis tiek gražesnis. Kiti du neverti dėmesio. Dėl Zlatos taip pat sutinku. Dėl kitų dviejų – ne.