Eurovizija 2013 (dalyviai)

Bulgarijos atstovai „Eurovizijoje“ pasirodys su antrą vietą atrankoje užėmusia daina

Šiandien nacionalinis Bulgarijos transliuotojas (BNT) paskelbė, jog šalies atstovai šiųmetinėje „Eurovizijoje“ Elitsa Todorova ir Stoyan Yankulov konkurse pasirodys ne su nacionalinį finalą laimėjusiu kūriniu „Kismet“, bet anksčiau favorite laikyta, tačiau antrą vietą užėmusia daina „Samo shampioni“.

Pasikeitimo priežastimi tapo su autorinėmis teisėmis susiję dalykai. Pasirodo, jog su  „Kismet“ kompozitoriumi Jonathan Thyss nebuvo pasirašytas kontraktas, kuriuo jis leistų savo kūriniui dalyvauti konkurse. Po nacionalinio finalo, vykusio kovo 3 dieną, Jonathan iškėlė sąlygą, kad daina „Kismet“ būtų kiek pakeista, nes kitu atveju sutarties nepasirašys. Bulgarijos nacionalinis transliuotojas, motyvuodamas, jog nespėtų iki kovo 18 dienos EBU pateikti atnaujintos versijos, nusprendė iš viso atsisakyti šios dainos ir į Malmę siųsti antrąją vietą nacionalinėje atrankoje užėmusią „Samo shampioni“. Šalies atstovai Elitsa ir Stoyan šį sprendimą palaiko ir dėl bilieto į finalą su naujuoju kūriniu kovos antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, gegužės 16 dieną.

Elitsa Todorova ir Stoyan Yankulov – „Samo shampioni“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justas
Justas
prieš 11 metus

Na ši daina žymiai geresnė, bet labai jau norima nukopijuotį 2007 water.. 😀

Skaistusia
Skaistusia
prieš 11 metus

Na ši daina bent geresnė kuri užėmė pirmą vietą 😀

Deividas
Deividas
prieš 11 metus

tai gal dar ir mes pakeiskim dainą, juk dar nevėlu… (aš, aišku, juokauju) 😀 kas čia daros visiem su tais dainų keitimais?… :/

tiesiog
tiesiog
prieš 11 metus

klaiku.

k
k
prieš 11 metus

Geriau nei 2007m. jau tiiiikrai nepasiseks. O tas dupstebo intarpas su ožkos mekenimu …… 😀 kažkas baisaus.