Eurovizija 2013 (dalyviai)

Jungtinei Karalystei atstovaus Bonnie Tyler!

Po ilgų spėlionų, kas „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus Jungtinei Karalystei, šiandien oficialiai buvo pranešta – į Malmę vyksta atlikėja Bonnie Tyler. Iš karto didžiajame finale dalyvausianti dainininkė atliks kompozitoriaus Desmond Child kūrinį „Believe In Me“.

Jungtinė Karalystė viena iš paskutiniųjų paskelbė savo atstovą „Eurovizijoje“, tad žiniasklaidoje buvo pasirodę daugybė spėlionių, kas šiais metais galėtų atstovauti vienai iš didžiojo penketo valstybių. Tarp kandidatų buvo minimi tokie atlikėjai, kaip Petula Clark, Kimberley Walsh, John Barrowman, Joe McElderry, Emeli Sande, „Girls Aloud“ ir „The Pet Shops Boys“.

Bonnie Tyler (tikrasis vardas Gaynor Hopkins) gimė 1951 m. birželio 8 d. Velse. Pirmasis hitas, kuris ją išgarsino, buvo dar 1976 m. išleista daina „Lost In France“. Tais pačiais metais Bonnie Tyler buvo nominuota „Brits Awards“ apdovanojimuose kaip geriausia nauja atlikėja.

1984 m. ir 1986 m. ji buvo nominuota „Grammy“ apdovanojimams. Kartu su kompozitoriumi Dieter Bohlen išleistas albumas „Bitterblue“ sulaukė didelės sėkmės Norvegijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir Švedijoje. Pastaraisiais metais Bonnie Tyler svečio teisėmis dalyvavo „X Faktorius“ šou Ukrainoje ir Rumunijoje. 2012 m. gruodžio mėn. buvo įrašytas naujas albumas, o jo išleidimo data numatyta šių metų kovo 8 d. Būtent iš šio albumo buvo pasirinkta daina, skambėsianti „Eurovizijos“ dainų konkurse šių metų gegužę.

Kviečiame įverti Jungtinės Karalystės pasirinkimą.

Bonnie Tyler — „Believe In Me“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justas
Justas
prieš 11 metus

Su visa pagarba atlikėjai, nemanau, kad toli eis.. per daug pilka daina

Jadze
Jadze
prieš 11 metus

Nu ir kodel niekas nieko nepakomentuoja:)) seip ji ne visai eiline asmenybe,bet daina jos gal ne visai mano skonio:))