Eurovizija 2013 (atrankos)

Į nacionalinės atrankos pusfinalius keliauja Linas Adomaitis, Gintarė Korsakaitė ir Girmantė Vaitkutė

Ketvirtadienio vakarą LRT televizijoje surengtame paskutiniojo nacionalinės atrankos etapo laidos filmavo metu tradiciškai buvo paskelbti praėjusios savaitės komisijos balsai. Žiuri daugiausiai simpatijų atidavė Linui Adomaičiui, antrąją vietą skyrė Gintarei Korsakaitei, o trečiąją — Girmantei Vaitkutei. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, būtent šie atlikėjai ir pateko į nacionalinės atrankos pusfinalius.

Šeštadienį 21.00 val. transliuojamoje laidoje savo kūrinius pristatys ir Jūsų vertinimų lauks jau paskutiniai 7 kandidatai, siekiantys atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“:

  • „Kvinta“;
  •  Sepa ir „Asorti“;
  •  „Al Bagdo“;
  •  Baiba Skurstene;
  • „El Fuego“;
  • „DAR“;
  •  Monika Linkytė.

Atlikėjų pasirodymus komentuos Darius Užkuraitis, Zita Kelmickaitė, Deivydas Zvonkus bei Ramūnas Zilnys. Svečio teisėmis du kūrinius atliks daugkartinė „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų dalyvė Aistė Pilvelytė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justas
Justas
prieš 11 metus

https://www.youtube.com/watch?v=rDDS9FuH1_8 Monikos daina, tik angliškai ir šiek tiek aranžuotė pakeista

ifif
ifif
prieš 11 metus

ziurovai tik nepamirskit vien ziureti imkit i rankas telefonus ir balsuokit uz daina kuri ne tik patektu i finala o ir i top 10 ar net geriau.. nustebau kai pamaciau Gabrieliaus Vagelio Paaukoti Tau- Sacrifice su tiek mazai balsu is ziurovu o daina mano manymu labai stipri tad balsuokim uz mum patikusias dainas liaudis nes pagaliau ir lietuva turi gera vieta uzimt o ne tik Lt United prisiminimais We are the winers of eurovision 6vt galvot..

ziurovas
ziurovas
prieš 11 metus

Nezinau, nesuprantu as gal ko,mano akimis tai bozole lyderiai .Profesionalumu Linas Adomaitis lenkia , nu daina tai ne kas.

Deividas
Deividas
prieš 11 metus

na jeigu Lietuva išsiųs Liną, Timohi, Saulės brolius ar A.Pojavį tai apsiverksiu…

Ramune
Ramune
prieš 11 metus

Va taip ir atsitinka, kai profai nusipopsina – mums negerai, kai žalias atlikėjas apsiima grandiozinę dainą – komisijai negerai. Vienaip ar kitaip ryškėja, kad dėl bilieto finale susikaus Linas, Monika ir DAR, nes juos labiausiai palaiko ir žiūrovai, ir komisija. Nebent žiūrovai pagaliau paims telefonus į rankas ir balsuos, o ne tik žiūrės. Nes jei balsavimo tendencijos išliks, tai į pusfinaly vėl broliai su timohi viršų ims. Tada nukentės dainos, kurios labiau tiktų eurovizijai.

SunnyNut
SunnyNut
prieš 11 metus

Justai, tikrai?
O aš jau galvojau pažiūrėsiu bent vieną laidą normaliai visą…

Justas
Justas
prieš 11 metus

Nenoriu nuvilti, bet neisgirsit nieko TOKIO.. buvau filmavime ir drasiai sakau, kad sita laida – silpniausia is visu..

Deividas
Deividas
prieš 11 metus

na nepasakyciau, kad labai stiprus, be DAR ir Monikos nieko daugiau cia nematau (bent jau jie tai be jokios konkurencijos pateks i pusfinali) tikiuosi ispudingu pasirodymu bei, zinoma, ziauriai geru dainu… viliuosi, kad visgi patensis mano lukescius ir mes pagaliau pamatysime ar isgirsime kazka TOKIO… (:

ax
ax
prieš 11 metus

Šitas turėtu būti stiprus. Su nekantrumu laukiu DAR ir Monikos Linkytės