Eurovizija 2012 (renginys)

Garsusis Donato Montvydo choreografinis persivertimas pabaigė šios dienos asmeninių repeticijų grandinę

 

Andres Putting (EBU) nuotr.

Antrojo pusfinalio asmeninių pasirengiamųjų repeticijų „Eurovizijai“ pirmąjį maratoną užbaigė mūsų šalies atstovas Donatas Montvydas (Donny Montell). Iš visų pusių melsvos spalvos prožektorių šviesomis apsuptas atlikėjas pradėjo savo lyriškąjį pasirodymą. Nuo pat pirmųjų baladės akordų dainininkas atrodė itin susikoncentravęs ir tinkamai susitelkęs į kūrinio atlikimą. Donato vokalo skambesys, kiekvienas judesys ar rankos mostas puikiai atspindėjo dainos „Love is blind“ nuotaiką.

Pradėjus tiksėti antrajai pasirodymo minutei, Donatas nusiėmė nuo akių juodą, šviesiais blizgučiais padabiną raištį ir atliko savo garsųjį choreografinį persivertimą. Sulig juo, dainos ritmas įgavo pagreitį ir įnešė energijos gūsį. Scenines šviesas papildė šokančios moters silueto ekranizacijos, sudėtos į daugybę mažų ekrano dalių.

Per repeticiją „Crystal Hall“ arenoje Baku atlikėjas vilkėjo sportinį juodos spalvos megztinį su žaismingu užrašu „Love is blind Have you heard me?!“ („Meilė — akla, ar mane girdėjai?!“) bei rusvos spalvos kelnes.

Donatui Montvydui pavyko sėkmingai užbaigti šios dienos repeticijų virtinę. Ar patikės jo daina komisija ir žiūrovai taip, kaip per repeticija tikėjo jis, sužinosime gegužės 24 dieną antrojo pusfinalio pabaigoje — jame mūsų šalį pristatantis atlikėjas pasirodys paskutinis.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

45 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
deividas
deividas
prieš 11 metus

labas as esu didelis tavo gerbejas ir labai megstu tavo daina.

jghwgjhgjhbd
jghwgjhgjhbd
prieš 11 metus

O man labai patiko viskas … Daina graži, balsas gražus 🙂 Ir tikrai ne šlamštas kaip kažkas minėjo … Buvo tikrai žymiai blogesnių , o į finalą , kad pateks garantuoju 🙂 Didžiausios sekmės Donatui 🙂

Ieva
Ieva
prieš 11 metus

Gana gerai 🙂 Tačiau didžiausias minusas tas, kad reikėjo pasisamdyti kokių gerų šokėjų, nes dabar Donatas atrodo labai keistai vienas ant scenos…

Darina
Darina
prieš 11 metus

Sekmes super daina… taip ir toliau:)

irena
irena
prieš 11 metus

istikruju nuobodu siek tiek,reiketu kaskokio blizgesio daugiau,veiksmo, gal sokeju kokiu , kad butu ne tik grazu klausytis,bet grazu ir ziureti,vienas mazas zmogus nelabai graziai ir idomiai atrodo ant scenos….bukit mieli jai imanoma pakeiskit ten ka nors ,kad butu malonu ir beprotiska ziureti …. mes uz lietuva…

Daiva
Daiva
prieš 11 metus

sekmes,ir y finala:)

Suzzi
Suzzi
prieš 11 metus

Per atranka Lietuvoje fons tikrai buvo geresnis! Tikiuosi dar nevelu pakeisti!

A
A
prieš 11 metus

pakeiskit kas nors foną , nes kraupu.. net dainos neatitinka ans.
O kita visa super ypač balsas

Šiek tiek
Šiek tiek
prieš 11 metus

Naujokas —– šiaip šitoje temoje mes aptarinėjame Donato Montvydo repeticiją, o ne administratorių, arba moderatorių darbą. Manau, kad taip rašydami jie nesiteikia įkišti mums savo nuomonės, kaip sakant viską sukramtyti ir įdėti mums į burnas. Jų rašymo stilius palieka laisvę spręsti mums patiems. Tai tiesiog aprašymas, žinių perdavimas. Todėl šiek tiek nesutiksiu su Jūsų nuomone.

Urtė
Urtė
prieš 11 metus

Žmonės,ką jūs kalbat? Daina yra be galo puiki ir balsas tobulas viskas čia yra tobula. Manau reikia palaikyti savo šalį,o ne varyt.. Jūs netgi taip nemokat,o sakot bet ką….Netgi repeticijoje visą save atiduoda . Žmogus stengiasi,gerai sudainuot ir nepadaryti gėdos savo šaliai .
Taigi,jam linkiu DIDŽIAUSIOS sėkmės !!!

karočia
karočia
prieš 11 metus

Bet man atrodo, kad rimta iš čia jūsų nesupranta, kad tai tik repeticija, ypač kai ji 1-oji. nu žo, bajeristai jūs :DD

Euroligonė
Euroligonė
prieš 11 metus

Dar vienas Strazdas…
pasirodymas vokaline prasme tai pats geriausias, bet…. (kadangi tai niekam Europoj neįdomu) ten daugiau nieko ir nėra…
LT scenoj jis geriau atrodė (čia iš viso nejudėjo, ir tas persivertimas toks neužtikrintas) o fonas OMG, tikrai „įspūdinga”.
Nu blem, gi buvo galima ir chebros pasikviest ir foną kokį nors „love” užsidėti.
Pamčius tokį pasirodymą, aš tikrai nebalsuočiau.. Airiai bent fontaną atsivežė, nors dainuoja į lankas…
Aišku, su tokiu pasirodymu Donatui reikės dar daugiau sėkmės, ko jam ir linkiu 🙂

Natali
Natali
prieš 11 metus

Na jau judesio tai tikrai trūksta,o šiaip tai liux.Sėkmės!

checheche
checheche
prieš 11 metus

Ei Naujoke, negirdejai apie OBJEKTYVUMA? Autoriai kaip tik turi islikti objektyvus. O komentatoriai laidyt burnas su idiotiskais komentarais ar teisingais pastebejimais. Kritiskas zvilgsnis cia nereikalingas. Apzvelgiamos naujienos, o jas isivertinam patys.

neuro
neuro
prieš 11 metus

Ziurint i pastaruju metu pasirodymus – Sasha Song, paskui ta lenkaite, Milius ir Montvydas – visi turi gerus balsus ir dainos gana solidzios, bet musiskiai kazkaip megsta siusti tokias lyriskas, prislegtas ir vienisas dainas. Inculto nevertinciau itin rimtai su pripuciamais instrumentais – tai nuotaikinga daina, sou, bet ne nugaletuju daina ir pasirodymas ir jie gal kiek neapskaiciavo. Grupe DAR man irgi patiko – jie viska turejo ir finale ju pasirodymas lietuvoje atrode puikus, dumas kai dainavo atrode, jog jis visa pozityva ir energija atiduoda ant scenos. Montvydas zinomas, mylimas ir pripazintas ismananciu dainavima – jis ir pateko. Jo daina nesukelia kazkokiu jausmu ir kazko truksta.BET LINKIU JAM SEKMES.tiek daug kalbu o jis nueis 3 min padainuos, suktukas raistis i vsio. nepateks vel metus lauk, pateks – tik sukels tusciu vilciu.

Naujokas
Naujokas
prieš 11 metus

Mane erzina, kad šio puslapio autoriai, rašantys čia naujienas ir žinias, yra tokie nekritiški ir optimistiški – viskas jiems puikiai, viskas labai gražiai, viskas be proto fainai. Na, atmerkit akis – viskas tikrai nėra taip faina, kaip rašote visose be išimties savo žinutėse. Kiekviename pasirodyme yra ir nemažai visokių kritikos vertų dalykų. Nebijokite į juos parodyti pirštu. Priešingu atveju rizikuojame čia išvysti žiniatinklį, kupiną amžinai besišypsančių idiotų, niekame nematančių problemų, su išoperuotu kritikos jausmu. Ir pas Donatą ne viskas buvo „puikiai” ir „šauniai”, kaip rašote savo žinutėje. Yra daugybė negerų dalykų, į kuriuos atkreipia dėmesį žinutės komentatoriai, nors tai daryti turėtumėte jūs, mieli autoriai (visokie tautvydai, miroslavai, virginijos ir kiti…)

Eurovizija
Eurovizija
prieš 11 metus

„super, ne pasirodymas”.
gaila kad tik vieta ir galo reiks skaiciuoti 😀 kad skaicius mazesnis gautusi

Lidija
Lidija
prieš 11 metus

Man taip pat atrodo, kad per finalą Donatas turėtu SUSPROGT., nes šyta repeticija tik puse jo.:) . Fona tikrai galėtu pakeisti, bet atlikimas tikrai labai geras.:)

d'Ark.
d'Ark.
prieš 11 metus

Man visgi atrodo, kad čia šita repeticija dar nieko nereiškia. Nu suprantu, tragiškas fonas ir visa kita, bet Donatas čia dar neparodė nei pusės savęs. Beveik nejudėjo, tik pastoviniavo atmestinai, padainavo, viską patikrino… O per pasirodymą jis turėtų „sprogt” ;DDDD

nepatiko
nepatiko
prieš 11 metus

nei kai lietuva komisijos deka rinko, nei dabar, sakiau iskart, kad finalo siemet nematyt. balsas nieko, ne mano skonio. begale geru balsu ir geru dainu. manau daug geriau butu DAR, nors uz juos nebalsavau taip pat, mano favoritas buvo kitas:}

Vilija,
Vilija,
prieš 11 metus

nera jau taip cia blogai kaip kalbat. Man patinka, viskas tvarkoj. Dziaukites, bent gedos nepadarys. Oi jus pesimistai…

Indrė
Indrė
prieš 11 metus

Aš kažkaip net neabejoju, jog kai bus laikas Donatas nestovės įbestas kaip kuolas. Buvo pakankamai akivaizdu, jog nepersistengė. Fonas gal ir ne pats geriausias, tačiau neretai vaizdas per repeticijas skiriasi nuo to, kurį matom per televizorių.

disco
disco
prieš 11 metus

skruzdelynas jam uz nugaros ir visai ne i tema.spalvos labai blankios.kuo cia dziaugtis nematau.asmeniskai man labai patiko belgijos,portugalijos,maltos ir graikojos fonas.

A
A
prieš 11 metus

Man kaip tik labai atsipalaidaves atrodo.

Hm
Hm
prieš 11 metus

O kas čia blogo su fonu? Na tai kas kad ne į temą, džiaukimės kad iš viso fonas yra…

nai
nai
prieš 11 metus

dar ziurovu nera,o is susijaudinimo dusta ,tai kas bus toliau…

neuro
neuro
prieš 11 metus

… i finala

neuro
neuro
prieš 11 metus

tikrai kai kilo momentas dainoje ir tas uzsivedimas, bet truko veiksmo ir ispildymo – jis tik vienas, atrode gana atsipalaidaves, taip raistis, kazkiek perdaug krinta i akis. Tikekimes tai nebus vienintelis dalykas, kuri prisimins europa. Perklausiau ir siam festivalyje – begale geru dainu. Jam pasisek, kad bus paskutinis, nors ka gali zinoti ziurovai gali buti isvarge ir is tiek geru pirmuju pasirodymu pasirinke savo favoritus. duodu 20 proc, kad pateks.

disco
disco
prieš 11 metus

kas cia tokio cool???

k
k
prieš 11 metus

Cool

disco
disco
prieš 11 metus

nu fonas tai vienas baisiausiu.kaip ir sashos song bei inculto.visiskai jokio efekto.jau geriau vien prozikai sviestu

kim
kim
prieš 11 metus

Totalus ir visiškas šlamštas. Užsidegimo – nulis, atrodė persigandęs kaip triušis, padrikų judesių choreografija nepavadinsi. Penktadienį važiuojam namo.

kim
kim
prieš 11 metus

Totalus ir visiškas šlamštas. Užsidegimo – nulis, atrodė persigandęs kaip triušis, padrikų judesių choreografija nepavadinsi. Penktadienį važiuojam namo.

A
A
prieš 11 metus

Man tai biški ne į temą tos šokėjos, vos ne striptizo, turint omenyje apie ką daina ir koks jos stilius, bet kol kas sunku vertint. Lengviau vertint kai tu iš eilės klausai visas dainas su televiziniu vaizdu ir ziuret koki ispudi paliekam bendram kontekste.

Lora
Lora
prieš 11 metus

Visai neblogai kaip lietuvai 😉

hgg
hgg
prieš 11 metus

O man viskas patiko.. Aisku, esu is tu kurie mano, kad aukstumu neuzimsim, bet ne del to, jog Montvydas, daina, ar jo balsas blogas, o del to, kad tai eurovizija. Vokalas super, fonas irgi neblogas. Tik man trūksta kažko scenoje, veiksmo ar ko. Na, bet man seip patiko ir linkiu Donatui didziausios sekmes. 🙂

Fan
Fan
prieš 11 metus

Labai blankus fonas… Kažkodėl delegacija nesureikšmino šio dalyko – kitų šalių pasirodymuose, nors ir dainos neįspūdingos, bet dėmesį sukausto būtent pasirinktas fonas, spalvų žaismas.
Deja, Eurovizijoj vien gero atlikimo nepakanka – nemažai reiškia ir šou. Dar laiko yra – tikėkimės, kad bus kokių pakeitimų.

Justas2
Justas2
prieš 11 metus

super. fonas labai isskirtinis tikejausi tokio gero!!!! tik raistis perblizgus, bet viskas puiku:) SEKMES!!!!

d'Ark.
d'Ark.
prieš 11 metus

Nu kaip gaila…. Taip tikėjausi ko nors iš jo…

fjhgksjbf
fjhgksjbf
prieš 11 metus

Manau tas fonas skirtas Austrijai… 😀

Aš
prieš 11 metus

Tai va, Montvydai…

d'Ark.
d'Ark.
prieš 11 metus

Nusivyliau… Aišku, vokalas perfect, bet šiaip tai viskas nuobodu… O fonas tai vienas iš baisiausių iki šiol matytų repeticijų metu. Sorry. Vistiek sėkmės.

Furija
Furija
prieš 11 metus

Vau, siluetai… 🙂
Raištis 😀

Inga
Inga
prieš 11 metus

Ai sunku mums bus..Fonas man visai nepatiko 🙁
Tačiau vokalas buvo perfect.Dėja,bijau ar šito mums užteks 🙁

Justas
Justas
prieš 11 metus

SĖKMĖS