Lietuvos Dainų Daina

Ruslanas nedalyvaus „Dainų Dainoje“?

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija kartu su Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos agentūra LATGA-A šį šeštadienį, 21 valandą pradeda „Dainų dainos“ konkursą.

Per tris šeštadienius Lietuvos televizijos žiūrovai pamatys tris atrankos etapus – kiekviename iš jų dalyvaus po 12 atlikėjų. Po to vyks du pusfinaliai – juose dalyvaus po 8 dalyvius iš pirmų etapų ir 4 LRT deleguoti atlikėjai. Vasario 14 dieną konkursą vainikuos finalas, kuriame varžysis 10 atlikėjų. Konkurso rezultatus lems Lietuvos televizijos žiūrovų balsai.

Nacionalinio dainų konkurso “Dainų daina” vedėjai – Audrius Giržadas ir Livija Gradauskienė.

Šiomis dienomis paaiškėjo, kad „Dainų dainoje“ nedalyvaus Ruslanas Kirilkinas. Atlikėjo prodiuseris Modestas Karnaševičius kėlė išankstinę sąlygą, kad R. Kirilkinas dainuos projekte tik tada, jei Lietuvos televizija dalyvaus Eurovizijoje. Vietoje R. Kirilkino konkurse dainuos Vita Rusaitytė

lrt.lt

LRT teigimu, kol kas vyksta derybos, ir vis dar nėra aišku ar Lietuva dalyvaus ar vis dėlto nepasirodys „Eurovizijoje“.

Visą informaciją apie „Lietuvos Dainų Dainą“, o taip pat atlikėjų kūrinius (ne visus) rasite mūsų nuolat atnaujinamame konkurso puslapyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
BBPA
BBPA
prieš 15 metus

Bijau. kad konkursas nepavyks.Kodėl? Pirmiausia vedantieji neturėtų komentuoti kas jiems patinka,neskatinti,kad balsuotų už savo žemietį, turėtų priminti, kad renkame ne dainininką, o dainą. Aišku blogai dainuojantis, bebalsis, mykiantys, ar neišdainuojantis taip pat neturėtų patekti. Jei ir važiuos į eurovizija tai nebūtinai užimti pirmą vietą, o parodyti ką mes turime ir keisti eurovizijos stilių.Labai džiaugiuosi už dainuojančius lietuvių kalba. Gaila ,kad nepateko Augustė, Jonas.Džiaugiuosi, kad LADGA pasiliko sau teisę deleguoti kelis dainininkus savo nuožiūra. Manau pataisys konkursą.
Prašau rinkite dainą. Suprantu gerą dainą turi dainuoti balsingas, nenusidainuojantis ir nekniaukiantis.

Indrė
Indrė
prieš 15 metus

Žiauriai gaila, kad Ruslanas nedalyvaus. Būtų Eurovizijoje daugiau balsų gavęs (juk ne paslaptis, kad gėjai labai mėgsta šį konkursą) 🙂

gera
gera
prieš 15 metus

gaila ruslanas vienas kuri galetu atstovauti lietuvai

aaaa
aaaa
prieš 15 metus

LRT KAKUTIS!!!!!!!!!!!!!!!!

ona
ona
prieš 15 metus

kam tada ** aplamai tas atrankas rengia jeigu nedalyvausime eurovizijoj? eilines dainu 10bus ir tiek! logikos reikia biski tureti! 🙁

nightwister
nightwister
prieš 15 metus

kas pogalais Vita Rusaitytė?

Rimvydas
Rimvydas
prieš 15 metus

Nedalyvaus, tikėkimies. ;]

Justas
Justas
prieš 15 metus

Nu aciu dievui kad sitas nedlyvaus.

Senseless
Senseless
prieš 15 metus

Lietuva Eurovizijoje kooficientai :
Dalyvaus 2.62
Nedalyvaus 1.18

Manau LRT delsia, nenorėdami atbaidyti „Dainų Dainos” žiūrovų, kurių tikrai sumažės paaiškėjus, kad Lietuva nedalyvaus Eurovizijoje.

/Bevardis/

eNz
eNz
prieš 15 metus

durniai LRT DEGRADAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.