Eurovizija 2012 (renginys)

Pirmadienio repeticijas pradeda Izraelio atstovai

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pirmieji šiandienos repeticijas pradėjo Izraelio atstovai grupė „Izabo“. „Eurovizijos“ dainų konkurso žiūrovus jie bandys užkariauti su 80-ųjų ritmais skambančiu kūriniu „Time“.

„Izabo“ sudaro du gitaristai, būgnininkas ir klavišinininkė. Grupės nariams taip pat talkina du pritariantieji vokalistai, kurie, kaip nėra įprasta, stovi ne už atlikėjų nugarų, o pačiame priekyje šone.  Kūrinio atlikimo metu visi grupės nariai sinchroniškai juda. Dainos pavadinimas tiesiogiai padarė įtaką tam, ką matome ekranuose: tai dideli besisuskantys staliniai ir kišeniniai laikrodžiai. Scenoje daugiausiai dominuoja raudona spalva, kuri pagal dainos ritmą keičiasi, susimaišo su žaliais blyksniais. Dainos kulminacija tampa vieno iš pagrindinių vokalistų bei gitaristo bučinys pritariančiajai vokalistei.

Kaip ir pirmąją repeticijų dieną, šįryt Baku taip pat viskas nesiėjo sklandžiai. Tik vėlų vakarą į Azerbaidžano sostinę atvykę Izraelio atstovai atšaukė savo pirmąją spaudos konferenciją, bet žada su spaudos atstovais pabendrauti po antrosios repeticijos. Taip pat neišvydome ir grupės „Izabo“ sceninių kostiumų, kurie pasiklydo oro uoste.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Kornelija
Kornelija
prieš 11 metus

Asmeniskai daina man ju nlb, bet iki priedainio klausyt galima, vokalisto balsas idomus, o priedainis man asmeniskai tragedija

Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 11 metus

Akivaizdžiai vis dar rengėjai nesugeba visko sutvarkyti iki galo. Back’ų vokalai skambėjo gerokai per tyliai… Visgi, fonas tikrai vienas iš gražiausių 🙂