Eurovizija 2012 (dalyviai)

Donny Montell pristatė debiutinį albumą

Iki repeticijų Azerbaidžane pradžios liko tik savaitė, o Lietuvos atstovas Donatas Montvydas (Donny Montell) yra pačiame darbų įkarštyje. Visai neseniai konkursinį kūrinį „Love is blind“ atlikėjas pristatė „Eurovizijos“ gerbėjams Amsterdame bei surengė koncertą Londone gyvenantiems lietuviams.

Jau ne vienus metus Lietuvos atstovai susiduria su finansavimo problema. Evelina Sašenko prieš metus paramos ieškojo kaimyninėje Lenkijoje, o Donatas nusprendė kreiptis į tautiečius — nacionalinio transliuotojo eteryje buvo surengtas paramos koncertas, kurio metu žiūrovai galėjo balsuoti skambindami ir siųsdami trumpąsias žinutes taip paaukodami Donato kelionei ir pasirodymui Baku. Renginio metu Lietuvos atstovui talkino LRT gyvo garso grupė, gospelų choras „Sounds in G“, 2009 metais „Eurovizijoje“ Maksvoje gan sėkmingai pasirodęs dainininkas Sasha Song, Monika Linkytė, Kastytis Kerbedis, Kristina Zmailaitė, Edmundas Seilius ir Linas Adomaitis. Scenoje taip pat pasirodė Aistė Petkevičiūtė, su kuria dainininkas nugalėjo laidoje „Lietuvos dainų dešimtukas: iššūkis žvaigždėms“. Ši pergalė padėjo Donatui įsitvirtinti muzikos pasaulyje. Renginyje taip pat pasirodė prieš keletą metų duetu su Donatu bilietą į tarptautinį konkursą bandžiusi iškovoti Rosita Čivilytė. Koncerto metu iš viso buvo surinkta apie 80 tūkstančių litų.

Paramos koncerto metu Donatas Monvydas pristatė ir savo debiutinį albumą. Nors Donatas kaip dainininkas Lietuvoje žinomas jau keletą metų, iki šiol nebuvo išleidęs savo dainų albumo. Albumą sudaro 19 dainų, tarp kurių kūriniai, su kuriais Donatas dalyvavo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje prieš keletą metų — „Running fast“, „Let me“  bei šių metų „eurovizinio“ kūrinio „Love is blind“ ne tik angliška, bet ir lietuviška, rusiška bei prancūziška versijos.

Debiutinis Donny Montell albumas netrukus turėtų pasirodyti prekyboje, o iki tol jį galima įsigyti internetinėse svetainėse „Amazon“  ir „iTunes“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
asas
asas
prieš 11 metus

Kas is to klipo, jei daina ne kazka. Va isleido albuma, dabar gales nusipirkt ka nors, nama koki

Chipe
Chipe
prieš 11 metus

Geriau sukurtų klipą..

asas
asas
prieš 11 metus

Viršelio nuotrauka tai atsiprašau, bent apatinę maikę į džinsus susikišt galėjo

žmogus
žmogus
prieš 11 metus

ne GYVENANČIAMS lietuviams, o GYVENANTIEMS lietuviams 😀

O Donatas tai šaunuolis 😉

Justas
Justas
prieš 11 metus

Šaunuolis, nesėdi rankų sudėjęs 🙂