Eurovizija 2012 (dalyviai)

Italijos atstovė Azerbaidžane — Nina Zilli

Po keturiolikos metų pertraukos į „Eurovizijos“ dainų konkursą pernai  su trenksmu sugrįžusi Italija nusprendė, kad šiemet Baku jų šaliai atstovaus Maria Chiara Fraschetta, prisistatanti Nina Zilli slapyvardžiu. 32 metų dainininkė dalyvavo prestižiniame ir viename garsiausių visoje Europoje San Remo festivalyje, kuriam pasibaigus, jai buvo įteiktas bilietas į Azerbaidžaną.

Dievinanti septintojo ir aštuntojo dešimtmečių muziką bei regį mergina siekia šią dvasią perteikti ir savo dainose. „Pripažintų atlikėjų“ grupėje pasirodžiusi Nina atliko dainą „Per sempre“ (Amžinai), bet nacionalinis Italijos transliuotojas RAI neatmeta galimybės, kad dainininkė „Eurovizijos“ scenoje pasirodys su visiškai kita daina.

Ar pavyks Ninai Zilli pagerinti praėjusių metų pasiekimą ir iškovoti Italijai trečiąją pergalę sužinosime tik gegužės 26 dieną, pasibaigus „Eurovizijos“ dainų konkurso finalui.

Nina Zilli pasirodymas San Remo festivalyje:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Patel
Patel
prieš 11 metus

Super pasirodymas! Super daina! Zodziu geuaarsiis pasirodymas is visu. Kas del panasumu, tai nieko tokio neizvelgiau; jei taip tada jau kabinekimes prie kiekvienos dainos ir panasumu rasime. Tikiuosi LIETUVIAI siais metais issirinks teisingai

uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

malaciai italai, leika istikimi sau siuncia daina, o ne sou

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Šaunuoliai italai, vėl aukštą muzikos lygį rodo – kaip visuomet, sudėtinga daina, o atlikimas tobulas, kupinas estetikos bei jausmingumo. Tai – tikra muzika, tikras dainavimas;)

Skaitytojas
Skaitytojas
prieš 12 metus

panaši ji man i Amy Winehouse ;o

Ciupkis
Ciupkis
prieš 12 metus

Manau, kad bent jau dainą tai tikrai turėtų rinktis kitą